Vizualizate recent

Adevarul ascuns.
-10%

Adevarul ascuns.

Informatii interzise.
Editura: Daksha
Cod: 978-973-1965-00-0
Aparitie: 2010
Nr. de pagini: 488
Format: 13x20 cm cm
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
35,10 Lei
   39,00 Lei
Economisesti 3,90 Lei
-+

In una dintre cele mai uluitoare si mai emotionante relatari care s-au scris vreodata, dr. Steven Greer ne povesteste experientele sale personale legate de extraterestri, care au inceput inca din copilarie. El ne vorbeste despre obiectul zburator neidentificat pe care l-a vazut chiar la o varstă frageda, despre uimitoarea sa experienta de moarte clinica la numai 17 ani, dar si despre secretele OZN-urilor, ale unor proiecte asociate, despre intalnirea sa cu unul dintre directorii CIA, cu senatori americani, sefi de state si membri ai familiilor regale. 
Cu siguranta, cititorii acestei carti vor fi emotionati, poate chiar socati citind memoriile sale, dar cel mai important este ca adevarul iese la lumina. 

Dr. Greer va va conduce pe coridoarele puterii secrete – ce se afla dincolo de guvernele marioneta – la o grupare intunecata de oameni innebuniti de putere care ne conduc din umbra. Fraiele intregii planete se afla inca in mainile lor. Descoperiti in paginile acestei carti care este planul lor de actiune si modul in care ei gandesc sa-l pună in aplicare, dar si ceea ce putem face noi acum pentru a schimba cursul istoriei. 

Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2017 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.

Web design