Agricultura in tranzitie. Studii si articole (1998-2001)
-17%

Agricultura in tranzitie. Studii si articole (1998-2001)

Autor: Mihai Berca
Editura: Ceres
Cod: ceres
Aparitie: 2001
Coperta: plastefiata lucios
Nr. de pagini: 455
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
15,00 Lei
   18,00 Lei
Economisesti 3,00 Lei
-+

Cei 11 ani de tranzitie nu au fost deloc ce mai fericiti pentru poporul roman. Am putea spune contrariul. O data cu derularea fiecarui an, romanul a devenit  tot mai sarac, mai deceptionat, mai psihopat. Cele mai vandute medicamente in farmaciile Romaniei sunt cele pentru boli de inima, urmate de calmante si  antidepresive.


O colectie de 31 de articole scrise si publicate de autor in perioada 1998-2001, ce reuneste atat articole de specialitate din domeniul protectiei  plantelor, cat si articole de interes general cu privire la situatia si evolutia agriculturii in Romania.


Autorul se declara un luptator pentru refacerea sistemelor de productie, pentru refacerea tehnologica, fundamentata stiintific a agriculturii, pentru eficienta economica si bunastarea materiala a oamenilor, pentru capital, munca si protectie sociala.Sub aceasta "lupa” conceptuala este privita agricultura in perioada de tranzitie, cu esecurile si cu mult asteptatele reusite ale acestei ramuri "prioritare” a economiei noastre.


Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.