Meniu
Coş de Cumpărături

Anatomia inotului - Ian McLeod

Anatomia inotului - Ian McLeod
-13 %
Anatomia inotului - Ian McLeod Editura Lifestyle
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
60,00 Lei
69,00 Lei

    Ian McLeod

  • Editură: Lifestyle
  • Cod: trei
  • Autor(i): Ian McLeod
  • Apariție: 2019
  • ISBN: 978-606-789-151-5
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 208 pag. (coperta plastefiata lucios | format 17x24)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

„Ian McLeod, una dintre cele mai inteligente minți din lumea înotului, demonstrează cum trebuie să se pregătească înotătorii atât în apă, cât și în afara bazinului. Anatomia înotului este o resursă esențială pentru toți cei implicați în înotul competițional." - Keenan Robinson, antrenor de atletism al clubului de înot al Universității din Michigan 


Află ce trebuie să faci ca să reușești starturi mai puternice, întoarceri mai explozive și timpi mai buni! Anatomia înotului îți arată cum să-ți îmbunătățești performanțele prin creșterea forței musculare și optimizarea fiecărei mișcări. 


Cartea prezintă 74 dintre cele mai eficiente exerciții de înot, însoțite de descrieri clare, pas cu pas, și ilustrații anatomice color care scot în evidență principalii mușchi solicitați. 

Anatomia înotului nu se rezumă la exerciții, ci te așază pe blocul de start, în apă și în toiul competiției. Ilustrațiile mușchilor activi pentru starturi, întoarceri și cele patru stiluri competiționale (liber, bras, fluture și spate) demonstrează legătura fundamentală dintre exerciții și performanța în înot.


De asemenea, vei învăța cum poți să modifici exercițiile ca să țintești anumite zone ale corpului, să-ți îmbunătățești forma fizică în apă și să minimizezi accidentările comune. Dar cel mai important este că vei învăța cum să pui toate elementele impreună pentru a realiza un antrenament axat pe nevoile și obiectivele tale.


Fie că te antrenezi pentru cursa de 50 de metri liber sau etapa de înot a triatlonului, Anatomia înotului te va ajuta să intri în apă pregătit să-ți atingi orice obiectiv legat de performanță. 


Ian McLeod a fost recomandat ca autor al cărții de față de USA Swimming, cea mai mare organizație de înot din lume. McLeod are o experiență vastă în pregătirea sportivilor de talie mondială, îndeosebi înotători. Antrenor de atletism și maseur terapeut, a făcut parte din personalul medical care a însoțit echipa SUA la Jocurile Olimpice de vară de la Beijing din 2008. 

McLeod este membru al Rețelei înotului de mare performanță din Statele Unite, un grup de profesioniști din domeniul sănătății care îi sprijină voluntar pe înotătorii americani la competițiile naționale și internaționale. A primit cea mai importantă distincție a organizației, Premiul "Gold Standard". Printre înotătorii celebri pe care i-a antrenat se numără Ed Moses, Kaitlin Sandeno, Natalie Coughlin și Jason Lezak.

Cele mai frumoase povesti
-16 %
Editură: Flamingo
25,00 Lei 29,90 Lei
Clonarea omului - inceputul sfarsitului
-9 %
Aventurile lui Tom Sawyer - Mark Twain
-35 %
Combaterea cartitelor din gradina
-10 %
Editură: Mast
9,00 Lei 10,00 Lei
Ghici ce-i în cutie
-13 %
Editură: Trei
34,00 Lei 39,00 Lei
GHIDUL DE SUPRAVIETUIRE AL UNEI FOSTE SOTII
-25 %
Hansel si Gretel
-15 %
Editură: Flamingo
5,00 Lei 5,90 Lei
Furtuna de William Shakespeare
-13 %
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici