Vizualizate recent

Calea perfectă
-10%

Calea perfectă

Autor: OSHO
Editura: Mix
Colectie: OSHO
Cod: 978-973-8471-89-4
Aparitie: 2010
Coperta: brosata
Nr. de pagini: 138
Format: 13x20 cm cm
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
14,40 Lei
   16,00 Lei
Economisesti 1,60 Lei
-+

Într-o zi fierbinte din vara anului 1964, un gup de oameni interesaţi de meditaţie s-au adunat în India, la poalele dealurilor din Rajasthan, pentru a asista la răspândirea primelor seminţe ale unei învăţături revoluţionare ce va influenţa viaţa a milioane de oameni din întreaga lume. 

Osho, omul în jurul căruia se adunaseră aceşti oameni, era pe vremea aceea profesor de filozofie la universitatea din Jabalpur. Această primă tabără de meditaţie din Ranakpur, Rajasthan, a devenit locul unde ideile lui Osho au început pentru prima oară să se reverse către discipoli. 

"Vreau să participaţi la extazul pe care eu îl experimentez ca urmare a trezirii mele spirituale" spunea el în aceste prime discursuri care, mai târziu, au devenit prima lui carte publicată.
"Iertaţi-mă dacă vă perturb somnul şi dispersez ceaţa viselor voastre" continua el discursul despre cel mai important subiect posibil pentru un căutător spiritual - "Propriul Sine". 

Cu blândeţea, compasiunea şi înţelepciunea specifice unui maestru care ştie pentru că a experimentat starea de "Trezire spirituală", reuşeşte să exprime ceea ce el ştie, pentru a se face înţeles de cei care încă nu au experimentat-o dar sunt dornici să ajungă la acest stadiu. 

Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2018 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.

Web design