Monstri. Un bestiar al bizarului
-9%

Monstri. Un bestiar al bizarului

Cristopher Dell
Editura: Arthur
Cod: afca
Aparitie: 2010
Coperta: plastefiata lucios; cartonata
Nr. de pagini: 192
Format: 24x17 cm
ISBN 978-973-124-506-5
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
30,00 Lei
   33,00 Lei
Economisesti 3,00 Lei
-+

Cea mai complexa si frumoasa enclopedie despre cele mai urate si bizare creaturi ale imaginarului. Publicata in coeditie cu Thames&Hudson, aceasta carte garanteaza un plonjeu in apele fantasticului!


Monstrii au fascinat oameni de formatii diverse, de la biologi la filozofi si de la istorici de arta la antropologi. Astazi, suntem napaditi de minotauri, zei cinocefali, varcolaci, centauri, harpii, monstri marini, extraterestri cu tentacule, sirene, troli, capcauni, diavoli, demoni si ciclopi. Toate culturile de pe pamant isi au monstrii lor specifici si, cu cat aflam mai multe despre ei, cu atat devin mai fascinanti. Povestea, obiceiurile, dietele lor curioase si modalitatile in care pot fi anihilati creeaza tabloul unei dezlantuiri de nestavilit a imaginatiei.


Ce spune despre omenire existenta monstrilor, fie ea si numai in mintile noastre? Cum au supravietuit ei timp de mii de ani si de ce sunt universali? De ce intalnim uriasi cu un singur ochi si in Japonia si in Grecia antica, sau dragoni si in Europa si in China? Sunt cateva dintre intrebarile la care cartea lui Christopher Dell incearca sa raspunda. Imbogatind informatiile propriu-zise cu o serie extraordinara de ilustratii bizare, Monstri ne ofera o istorie vizuala fascinanta a fiarelor care au zguduit omenirea, intalnite in arta si cultura, in legende si mitologii.

Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.