Vizualizate recent

Chemarea lui Matei
-40%

Chemarea lui Matei

Florina Ilis
Autor: Florina Ilis
Editura: Echinox
Colectie: Colectia Proteu
Cod: mir-13467
Aparitie: 2002
Coperta: plastefiata mat
Nr. de pagini: 220
Format: 14x20 cm
ISBN 973-8298-16-4
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
9,00 Lei
   15,00 Lei
Economisesti 6,00 Lei
-+

Florina Ilis s-a nascut in 1968 in Tinca, jud. Bihor. A absolvit facultatea de Litere din Cluj-Napoca in 1992. O prima confirmare a talentului sau literar i reprezinta nominalizarea in 1998 la concursul de dramaturgie Uniter cu piesa De-a v-ati ascunselea. Isi face debutul literar cu volumul Haiku si caligrame, realizat impreuna cu Rodica Frentiu, carte aparuta in 2000 la Editura Echinox. In 2001 concursul de debut al editurii Univers ii aduce nominalizarea celor doua romane trimise in concurs: Coborarea de pe cruce si Chemarea lui Matei. Premiul este castigat de romanul Chemarea lui Matei.


Intr-o formula cu totul noua in literatura romana, dezvaluind valente epice inca neexperimentate in proza, Chemarea lui Matei dezvaluie inconsistenta eului intr-o lume dominata de puterea obscura a virtualului care se insinueaza in real, substituindu-l, precum si neputinta individului de a-si urma adevarata chemare, camuflata intr-un evantai de posibilitati de implinire a destinului propriu.


Chemare lui Matei este si un roman de dragoste, o poveste a unei iubiri care incearca sa se ridice deasupra zidurilor inalte ale realitatii care mentin sufletul captiv intr-un lant de determinari morale si sociale.

Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.