Culegere de vechi intamplari duhovnicesti ziditoare de credinta - Preot I.A. Tarlescu

Preot Ioan Andrei Tarlescu
Editura: Andreas
Cod: 31299
Aparitie: 2010
Coperta: plastefiata lucios
Nr. de pagini: 144
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-8958-72-2
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
8,50 Lei
   10,00 Lei
Economisesti 1,50 Lei
-+

Aceasta mica lucrare încearca sa aduca la cunostinta unele dintre cele mai vechi istorioare duhovnicesti cu care au trait, traiesc si vor mai trai cu siguranta crestinii ortodocsi de pretutindeni, încercând sa catehizeze cu notiuni din cele mai simple pe omul care înca nu a cunoscut pe Dumnezeu sau nu putea sa ajunga la Acesta din diferite pricini. 

Bunicii nostri, parintii nostri, în vremuri când credinta noastra stramoseasca a fost pusa la grea încercare, datorita asupriri otomane, iar mai apoi de regimul comunist, neputând avea acces la informatie religioasa, din vorba în vorba, apelau unii la altii pentru a spune câte ceva care sa le mai mângâie sufletul de tristetea timpurilor grele. Cu aceste scurte istorioare au trait ei si poate chiar s-au mântuit!

Preot Ion Andrei Târlescu

Manuscrise din secolul XVIII aparute pentru prima data în limba româna, într-un limbaj foarte accesibil, cu istorioare vechi de sute de ani despre: Sfântul Anastasie din Kalipoli, Preasfânta noastra stapâna Nascatoare de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria, mucenicii Gabriel si Kyrmidoles din Egipt ...
O carte fascinanta, pilduitoare, extrem de bine documentata, un bun îndemn pentru orice crestin ortodox.

Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.