Cartea producatorului si procesatorului de lapte - Volumul II
-19%

Cartea producatorului si procesatorului de lapte - Volumul II

Gheorghe Georgescu
Editura: Ceres
Cod: ceres
Aparitie: 2007
Coperta: plastefiata lucios
Nr. de pagini: 751
Format: 17x24 cm
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
22,00 Lei
   27,00 Lei
Economisesti 5,00 Lei
-+

Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana a adus noi cerinte producatorilor si procesatorilor de lapte. Accesul la informatie si folosirea noilor tehnologii moderne vor aduce un plus afacerii. 


Vaca este doica omenirii pentru ca produce unul dintre cele mai complicate si valoroase alimente – laptele si produsele lactate. Astfel, laptele de vaca asigura peste 90% din productia de lapte mondiala si 88% din cea nationala. Laptele de vaca este un aliment complet, intrucat contine peste 100 substante hranitoare. 


Laptele de vaca are o valoare ridicata alimentara si in special biologica constituind un izvor de sanatate pentru consummator. Un litru contine 125g SU, asigurand nutrientii indispensabili pentru organismul uman. Din lapte se obtin peste 1000 produse lactate, din care aproape jumatate sunt diferite sortimente de branzeturi.


Din cuprinsul cartii amintim: 


Baza furajera pentru vacile de lapte, Tehnologia hranirii vacilor de lapte, Tehnologia intretinerii vacilor de lapte, Bolile principale ale vacilor de lapte induse de erori de exploatare si igiena.


Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.