Familia lui Pascual Duarte
-10%

Familia lui Pascual Duarte

Camilo José Cela
Editura: ART
Colectie: Nobel
Cod: afca
Aparitie: 2013
Coperta: plastefiata lucios; cartonata
Nr. de pagini: 184
Format: 13x20 cm
ISBN 978-973-124-873-8
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
9,00 Lei
   10,00 Lei
Economisesti 1,00 Lei
-+

„Biblioteca pentru Toti” initiaza prima serie de literatura universala dedicata scriitorilor laureati ai Premiului Nobel pentru Literatura. Colectia „Nobel” cuprinde selectia celor mai reprezentative opere ale lor.


„Scriu din singuratate si vorbesc tot din singuratate. Si in singuratatea mea ma insoteste intotdeauna ipoteza lui Picasso, de asemenea vechiul meu prieten si maestru, ca fara o mare singuratate nu se poate face o opera trainica. Dar pentru ca merg prin viata deghizat in beligerant pot vorbi despre singuratate fara sfiala si chiar cu oarecare multumitoare si dureroasa iluzie."
Camilo José Cela, la decernarea Premiului Nobel, 1989

„Paladin si cavaler ratacitor al limbii, despre care spunea ca «este o universitate pe care nu o absolvim niciodata, in care niciodata nu invatam destul si pe care niciodata nu o dominam, pentru ca nu are astampar», Cela a folosit pana drept lance impotriva barbarismelor, a neologismelor si a prostului-gust, intrand pe usa principala a tuturor bibliotecilor si limbilor din lume - Familia lui Pascual Duarte a fost tradusa in peste 60 de limbi, inclusiv in latina si esperanto, totalizand mai mult de 210 editii, fiind cartea cea mai citita din literatura spaniola, dupa Don Quijote."
Ana Vadeanu

Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.