Hygge. Arta daneza a fericirii - Marie Tourell Soderberg
-8%

Hygge. Arta daneza a fericirii - Marie Tourell Soderberg

Hygge. Arta daneza a fericirii - Marie Tourell Soderberg

Hygge. Arta daneza a fericirii - Marie Tourell Soderberg

Hygge. Arta daneza a fericirii - Marie Tourell Soderberg
Editura: Lifestyle
Cod: trei
Aparitie: 2018
Coperta: plastefiata lucios
Nr. de pagini: 224
Format: 18x21 cm
ISBN 978-606-78-9107-2
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
45,00 Lei
   49,00 Lei
Economisesti 4,00 Lei
-+

Hygge: un cuvant simplu, care ne reaminteste de ceea ce conteaza cu adevarat in viata


 

Conceptul scandinav, pronuntat „hiu-ga", face din Danemarca cea mai fericita tara de pe pamant. Fara sa aiba un echivalent in romana, acest cuvant descrie un moment de fericire, caldura si apropiere si il intalnim in lucrurile marunte din viata noastra. Cu totii cunoastem instinctiv acest sentiment de hygge. Il traim atunci cand ne cuibarim in locul nostru preferat cu o carte de care ne lasam captivati sau cand luam masa impreuna cu prietenii nostri. Dar nu toti stim cum sa ne facem timp pentru asemenea momente.

 

Ghidul minunat si autentic al lui Marie Tourell Søderberg va va demonstra ca hygge se gaseste cu adevarat pretutindeni, daca stim unde sa ne uitam. Incepand cu interiorul casei si pana la prepararea bucatelor, hygge exista in toate aspectele vietii de zi cu zi. Cartea aceasta va va invata cum sa spuneti hygge, cum sa gasiti hygge si cum sa creati hygge. Va va ajuta, totodata, sa va dati seama de importanta acestor momente, cu atat mai mult cu cat, in vietile noastre moderne ocupate, este esential sa ne deconectam si sa ne facem timp pentru hygge.

 

Marie Tourell Søderberg este o actrita daneza, nascuta in Copenhaga. Cand nu se afla pe scena sau pe platoul de filmare, evadeaza din lumea spectacolului, practicand arta hygge. Pentru a scrie aceasta carte, ea a calatorit in toata Danemarca si a stat de vorba cu oameni obisnuiti despre ce inseamna hygge pentru ei, cerand parerea expertilor legata de motivul pentru care avem nevoie de mai multa hygge in vietile noastre.


Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.