Mana din cer - Povestiri crestine pentru copii

MIhaela Ion
Autor: Mihaela Ion
Editura: Andreas
Cod: 1471
Aparitie: 2015
Coperta: plastefiata lucios
Nr. de pagini: 72
Format: 13x20 cm
ISBN 978-973-8958-14-2
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
5,00 Lei
   6,00 Lei
Economisesti 1,00 Lei
-+

"Ajutati-ma si pe mine sa-mi iau o pâine, sunt un copil orfan, care doarme pe strazi? Dumnezeu sa va ajute si sa aiba mila de voi! «Tatal nostru care ne esti în ceruri / Sfinteasca-se numele Tau?? Amin!»


Un pui de om asezat în genunchi prin lungile vagoane de metrou sau cutreierând peroanele cu mânuta întinsa în speran?a ca va primi un banut.
L-am vazut de nenumarate ori cu hainele zdrentuite si descult, cersind mila calatorilor. Palid si încercanat, îsi petrecea zilele repetând la infinit aceleasi cuvinte: drama lui si rugaciunea "Tatal nostru"?. Cu toate acestea, avea în ochi un soi de lumina nedefinita.
Într-o zi, asteptând metroul, l-am vazut pe peron trecând de la un calator la altul. Când s-a apropiat de mine, i-am zâmbit si i-am dat un pachetel cu mâncare.
- Bogdaproste. Dumnezeu sa va ajute! a spus.
- Cum te cheama? l-am întrebat.
- Bogdan, mi-a raspuns scurt.
- Si câti ani ai?
- Nu stiu, de când eram mic sunt pe strazi. Am venit o data cu bunicii la Bucuresti si ori m-au pierdut, ori m-au lasat aici ca nu mai aveau ce sa-mi dea de mâncare, a început sa-mi povesteasca, având un vocabular uimitor pentru conditia lui de copil orfan. Când am venit cu bunicii la Bucuresti, stiu ca aveam aproape cinci ani, iar de-atunci nu stiu câti ani au trecut. Lumea zice ca nu am mai mult de 11-12 ani, asa o fi?» (Fragment din «Mâna din cer»)

O carte despre copii, pentru copii, dar care ar trebui sa o citesca si parintii. 

Lucruri dure dar care inca mai exista in societatea noastra, si nu numai, dar care, unele dintre ele nu ar trebui sa mai fie...

Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.