Micul Print - Antonie de Saint-Exupery - editie color

editie color - Antonie de Saint-Exupery
Editura: Andreas
Cod: andreas-31157
Aparitie: 2014
Coperta: plastefiata lucios
Nr. de pagini: 112
Format: 13x20 cm
ISBN 978-606-8271-77-4
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
7,15 Lei
   11,00 Lei
Economisesti 3,85 Lei
-+

Fenomen editorial, "Le Petit Prince" (Micul Print), de Antoine de Saint-Exupery, reprezinta opera literara cea mai vanduta din lume si cartea cea mai tradusa dupa Biblie. 

De-a lungul a 70 de ani, "Micul Print" a fost tradusa in mai mult de 270 de limbi si dialecte, existand chiar versiuni in limbi disparute, precum latina sau aramaica. In multe tari, aceasta opera literara serveste drept suport pentru numeroase programe pedagogice si de invatare a limbii franceze. In total, de la aparitia sa, aceasta opera literara s-a vandut in peste 145 de milioane de exemplare, din care 12 milioane in Franta.

Micul Print este o povestire clasica, ce se adreseaza deopotriva copiilor si adultilor. 

Este, pe de o parte, povestea unui aviator, care descopera în desert un baietel de pe alta planeta si asculta povestile acestuia despre o calatorie intergalactica facuta din dorinta de a afla care este sensul vietii si rostul omenirii, iar pe de alta, o alegorie provocatoare despre conditia umana. 
A fost publicata în 1943, cu un an înainte de moartea autorului. Aceasta traducere contine si încântatoare desene ale lui Antoine de Saint-Exupéry.

Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.