Vizualizate recent

Moby Dick
-20%

Moby Dick

repovestire dupa romanul lui Herman Melville
Editura: Curtea Veche
Cod: 1000
Aparitie: 2014
Coperta: plastefiata mat; cu clape
Nr. de pagini: 160
Format: 13x20 cm
ISBN 978-606-588-666-7
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
12,00 Lei
   15,00 Lei
Economisesti 3,00 Lei
-+

Asemeni initiativei generoase si vizionare din anul 1895 cand, sub domnia Regelui Carol I si prin efortul folcloristului Dumitru Stancescu si al editorului Carol Muller; a fost pusa temelia colectiei de carte "Biblioteca pentru toti", astazi Curtea Veche Publishing vine, altruist si inspirat, in ajutorul copiilor si tinerilor cartii.

Numarul cititorilor de care a scazut ingrijorator in Romania ultimelor doua decenii. Tot mai putine volume ajung in mainile copiilor si adolescentilor, tot mai putine titluri se asaza in biblioteca de familie a contemporanilor nostri.

Ishmael, un tanar si aventuros marinar, dornic sa deprinda mestesugul vanatorii de balene, se alatura echipajului de pe vasul Pequod, condus de Capitanul Ahab. Setea lui de necunoscut este mare si-n scurt timp ajunge sa invete totul despre noduri marinaresti, despre cum se conduce o corabie sau cum se prinde o balena. Dar viata pe mare, cu bucuriile si greutatile ei, decurge linistit numai pana cand ceea ce parea o expeditie obisnuita se transforma intr-o urmarire nebuneasca a temutei balene Moby Dick, cel lasase pe vremuri fara picior pe Capitanul Ahab.

Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2018 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.

Web design