Para Sara Balaioara - carte cu ilustratii color
-22%

Para Sara Balaioara - carte cu ilustratii color

Luiza Chiazna
Editura: Lizuka Educativ
Cod: 1000
Aparitie: 2012
Coperta: plastefiata lucios; interior cu hartie lucioasa
Nr. de pagini: 28
Format: 21x30 cm
ISBN 978-606-93304-2-5
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
18,00 Lei
   23,00 Lei
Economisesti 5,00 Lei
-+

Fructele sunt aliatele copiilor in orice situatie. Ele dau vitamine, bucurie, sanatate. De aceea, mari si mici iubesc (sau asa ar trebui) fructele. In carticica pe care tocmai o rasfoiesti, prietene, eroina principala este o para pe care o idragesti pe loc.

Sara Balaioara si prietenele ei din livada sunt fermecate pentru ca s-au nascut din praful magic al unei zane misterioase. Viata lor este plina de aventurile copilariei. Veselia jocului, pretul neascultarii si prietenia salvatoare sunt cateva din ingredientele acestor aventuri.

Autoarea, Luiza Chiazna, cunoaste foarte bine universul copiilor pe care ii antreneaza intr-o poveste plina de culoare si candoare. Iubirea parintilor, altruismul prietenilor si creativitatea specifica varstei insotesc nazdravaniile Sarei si ale prietenilor ei.

Ilustratia realizata de semnatara textului insoteste actiunea, calauzind micii cititori, pas cu pas, spre finalul povestii... Am scris final? Nu, prietene, aventurle vor continua, asa ca fii cu ochii pe para Sara Balaioara!


Aceasta carte contine doua aventuri ale perei fermecate Sara Balaioara. Ea este inconjurata de prieteni buni, care o ajuta la necaz. Astfel invata ce-i prietenia si cum sa-i ajute la randul ei, pe altii. Sara este o para dragalasa care va deveni prietena tuturor copiilor care o vor vedea, ii va invata sa fie respectuosi, ascultatori si mai buni!


Lectura placuta!


Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.