Meniu
Coş de Cumpărături

Preparate traditionale pentru Sarbatorile de iarna

Preparate traditionale pentru Sarbatorile de iarna
Preparate traditionale pentru Sarbatorile de iarna
-18 %
Preparate traditionale pentru Sarbatorile de iarna Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
8,20 Lei
10,00 Lei

    retete pentru Sarbatorile de Iarna

  • Editură: Andreas
  • Cod: 1845
  • Autor(i): Andrei-Nicolae Videscu
  • Apariție: 2012
  • ISBN 978-973-8958-95-1
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 144 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20 )
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Din cuprins: Traditii si obiceiuri de Sarbatori; Taierea porcului; Meniuri pentru masa de Revelion; Preparate din carne de porc; Meniuri din carne de pasare; Salate si sosuri; Retete cu peste; Preparate din vanat; Dulciuri si bauturi Printre retetele incluse veti regasi si: caltabosi, lebar, carnati, sarmale in foi de vita sau in foi de varza, ciorba de potroace, curcan cu portocale, cozonac, fazan cu mujdei, gasca salbatica la tava, icre, icre negre, icre de Manciuria, iepure cu masline, kaizer, mistret, purcel umplut, rata cu masline, salata "Boeuf", sangerete, slanina, varza a la Cluj, Toba, tort, vin fiert, cocteiluri cu alcool si fara alcool, crema de cacao sau cafea etc

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici