CONVERSATII CU DUMNEZEU. UN DIALOG NEOBISNUIT (VOL. I, II, III) - ed. noua
-6%

CONVERSATII CU DUMNEZEU. UN DIALOG NEOBISNUIT (VOL. I, II, III) - ed. noua

Neale Donald Walsch
Editura: For You
Cod: afca
Aparitie: 2009
Coperta: plastefiata lucios
Nr. de pagini: 230+
Format: 14x20 cm
ISBN: 978-973-1701-44-8
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
63,00 Lei
   67,00 Lei
Economisesti 4,00 Lei
-+

 Dialogul incepe....

   Sa presupunem ca ai putea sa-I pui lui Dumnezeu cele mai uluitoare intrebari despre existenta - intrebari despre iubire si credinta, viata si moarte, bine si rau. Sa presupunem ca Dumnezeu ti-ar da raspunsuri clare, usor de inteles. Acest lucru i s-a intamplat lui Neale Donald Walsch. Ti se poate intampla si tie. Esti pe punctul de a avea o conversatie...   Am auzit plansul inimii voastre. Am vazut cautarea sufletului vostru. Stiu cat de mult tanjiti dupa Adevar. L-ati cautat in durere si in bucurie. Mi l-ati cerut cu insistenta, la nesfarsit. Sa Ma arat. Sa Ma explic. Sa Ma revelez.

   Aceasta si fac aici, cu cuvinte atat de clare, incat nu se poate sa nu intelegeti. intr-un limbaj atat de simplu, incat nu se poate sa faceti confuzii. Cu un vocabular atat de obisnuit, incat sa nu va pierdeti in vorbarie.

   Continua. Intreaba-Ma orice. Orice. Ma voi stradui sa-ti aduc raspunsul. Voi folosi intregul univers, ca sa o fac. Asa ca, fii atent; aceasta carte nu e nici pe departe singura Mea unealta. Poti sa pui o intrebare, apoi pune cartea jos. Dar fii atent.

   Asculta. Asculta cuvintele primului cantec pe care-l auzi. Urmareste informatia din primul articol pe care-l citesti. Povestea urmatorului film pe care-l vezi. Fraza intamplatoare rostita de prima persoana pe care o intalnesti. Sau soapta raului, oceanului, vantului care-ti mangaie urechea - toate aceste instrumente sunt ale Mele; toate aceste drumuri sunt deschise spre Mine.

   Iti voi vorbi, daca vrei sa asculti. Voi veni la tine, daca Ma inviti.

   Iti voi arata atunci ca am fost intotdeauna cu tine.

   In toate modurile, pe toate caile, in toate felurile.


 


„Aceasta carte este cea mai buna pe care am citit-o in ultimii zece ani, in afara de car?ile sfinte. Ceea ce ma uime?te este ca Dumnezeu ne permite sa ne urmam dorin?ele, instinctele ?i ca nu exista nicio judecata.” William J. Kluba

Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.