ILUMINĂRI PENTRU O NOUĂ ERĂ. SĂ ÎNȚELEGEM ACESTE VREMURI ZBUCIUMATE
-3%

ILUMINĂRI PENTRU O NOUĂ ERĂ. SĂ ÎNȚELEGEM ACESTE VREMURI ZBUCIUMATE

Suzanne Ward
Autor: Suzanne Ward
Editura: For You
Cod: afca
Aparitie: 2018
Coperta: plastefiata lucios
Nr. de pagini: 286
Format: 14x20 cm
ISBN 978-606-639-235-8
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
29,00 Lei
   30,00 Lei
Economisesti 1,00 Lei
-+

„Această carte nou publicată de Suzanne Ward, cu mesaje primite de la fiul ei, Matei, care se află în Nirvana (numele corect al Raiului) încă de la moartea lui, survenită în 1980, când avea doar 17 ani, este și mai emoționantă, mai înălțătoare și mai importantă decât am sperat!


Încă o dată ne sunt prezentate multe subiecte incitante, de la cum acționează rugăciunea până la Copiii Indigo, centura de fotoni, ascensiunea Pământului, cercurile din lanuri, trenele de condens, demascarea Rezervelor Federale, modificări ale ADN-ului, influențe reptiliene, Iisus etc., iar aproximativ două treimi din carte conțin un dialog direct între Dumnezeu și Suzanne, totul ținându-ți atenția trează, pe parcursul acestei cărți colosale.


Ce bucurie să trăim experiența întâlnirii cu Dumnezeu, care vorbește în termeni extrem de simpli, și, în același timp, să vedem că Dumnezeu are un uriaș simț al umorului! De când am citit această carte, am înțeles mult mai bine enorma diferență dintre Dumnezeu și CREATOR. Sunt absolut sigur că mulți cititori vor fi surprinși să vadă cât de etern și de PUTERNIC este darul pe care l-am primit de la CREATOR – cel al liberului arbitru!


Ce altceva mai e de spus, decât citește această carte, precum și celelalte Cărți ale lui Matei. Atunci vei înțelege de ce le-am plasat, cu toată sinceritatea, printre primele cele mai bune zece cărți scrise vreodată pe Pământ!


Totul este bine. Binecuvântați fie Suzanne Ward, Matei, voi toți, noi toți! Îți mulțumim, Doamne!”


Russ Michael, autor al cărții Sufletul pereche te cheamă, publicată de Editura For You


Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.