Vizualizate recent

Zgomotul si furia
-3%

Zgomotul si furia

William Faulkner
Editura: ART
Colectie: Carti Cult
Cod: 1000
Aparitie: 2016
Coperta: plastefiata lucios; cartonata
Nr. de pagini: 352
Format: 15x21 cm
ISBN 978-606-710-346-5
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
32,00 Lei
   33,00 Lei
Economisesti 1,00 Lei
-+

In Zgomotul si furia, William Faulkner infatiseaza drama familiei Compson si da viata unora dintre cele mai frumoase personaje ale literaturii universale: rebela Caddy, Benjy copilul perpetuu, nevroticul Quentin, cinicul Jason si Dilsey, servitoarea de culoare, cel mai moral si uman personaj al acestui roman.

Povestea plina de taine a lui Faulkner, care se limpezeste si capata sens abia in ultimele pagini, nu evoca doar istoria unei familii tulburate, candva parte a aristocratiei, ci surprinde tot ce are mai profund Sudul American, captiv inca intr-un trecut de care nu se poate desprinde.

Romanul este considerat o capodopera, dincolo de rolul semnificativ pe care l-a jucat in cariera lui Faulkner, laureat al Premiului Nobel ?i unul dintre cei mai inovatori romancieri din istoria literaturii. Modern Libray a clasat Zgomotul si furia pe locul sase in Topul 100 al celor mai bune carti scrise in limba engleza in secolul XX.

  

 „Criticii si cititorii il recunosc pe Faulkner ca pe cel mai bun scriitor american al secolului XX, depasindu-i pe Hemingway si pe Fitzgerald. “ - Harold Bloom

Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.