Meniu
Coş de Cumpărături

Acum ne despartim. Povestiri inedite

Acum ne despartim. Povestiri inedite
-18 %
Acum ne despartim. Povestiri inedite Editura ART
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
28,00 Lei
34,00 Lei

    Truman Capote

  • Editură: ART
  • Cod: art
  • Autor(i): Truman Capote
  • Apariție: 2016
  • ISBN 978-606-710-345-8
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 184 pag. (coperta plastefiata lucios; cartonata | format 12x19)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

„Tinand cont de faptul ca au fost scrise pe vremea cand era copil – intre 11 si 19 ani –, povestirile devin uimitoare in precocitatea, maiestria, simplitatea si tandretea pentru care Capote este atat de celebru.” The Independent


Recent redescoperite în arhivele Truman Capote ale Bibliotecii Publice din New York, cele paisprezece proze scurte au fost reunite şi publicate în volum pentru întâia oară la sfârșitul anului 2015.

Toate aceste mici bijuterii fac apel la compasiunea și la emoțiile cititorului. Capote a fost întotdeauna atras de outsideri — femei, copii, afro-americani, săraci — deoarece, înțelegem acum, așa s-a simțit și el încă din copilărie. Detectăm în aceste povestiri semnele precoce ale geniului lui Capote de a crea personaje memorabile, complexe și chinuite. Veți găsi aici povești despre crimă și violență, despre rasism și nedreptate, dar și despre tandrețe și generozitate, despre înțelepciune și miracole.

Dar, mai presus de toate, acest volum de povestiri inedite este dovada incontestabilă că autorul ei şi-a găsit propria-i voce foarte devreme și ne ajută să înțelegem cum a fost posibil ca un băiat din Monroeville, Alabama, să devină o legendă a literaturii americane.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici