Cod produs:  ceres
Autor(i):  Mihai Berca
Editura:  Ceres
Aparitie:  2001
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  455
15,00 Lei 18,00 Lei
Reducere 17%
 La comanda
    Distribuie pe Facebook  

Agricultura in tranzitie. Studii si articole (1998-2001)

Cei 11 ani de tranzitie nu au fost deloc ce mai fericiti pentru poporul roman. Am putea spune contrariul. O data cu derularea fiecarui an, romanul a devenit  tot mai sarac, mai deceptionat, mai psihopat. Cele mai vandute medicamente in farmaciile Romaniei sunt cele pentru boli de inima, urmate de calmante si  antidepresive.


O colectie de 31 de articole scrise si publicate de autor in perioada 1998-2001, ce reuneste atat articole de specialitate din domeniul protectiei  plantelor, cat si articole de interes general cu privire la situatia si evolutia agriculturii in Romania.


Autorul se declara un luptator pentru refacerea sistemelor de productie, pentru refacerea tehnologica, fundamentata stiintific a agriculturii, pentru eficienta economica si bunastarea materiala a oamenilor, pentru capital, munca si protectie sociala.Sub aceasta "lupa” conceptuala este privita agricultura in perioada de tranzitie, cu esecurile si cu mult asteptatele reusite ale acestei ramuri "prioritare” a economiei noastre.