Meniu
Coş de Cumpărături

Anul potopului

Anul potopului
-11 %
Anul potopului Editura ART
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
34,00 Lei
38,00 Lei

    Margaret Atwood

  • Editură: ART
  • Cod: afca
  • Autor(i): Margaret Atwood
  • Apariție: 2017
  • ISBN 978 606 710 508 7
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 592 pag. (coperta plastefiata lucios + mat; lacuire UV; coperta cartonata | format 12x19)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

   Răsfoieşte

Anul potopului

Margaret Atwood


Preţ: 33 lei adaugă în coş

Disponibilitate: Disponibilă

Votează cartea:

Bine ați venit în universul exorbitant al imaginației lui Margaret Atwood!

Publicată în octombrie 2017

Traducere din limba engleză și note de Diana MarinCaea

 Ilustrația copertei de Mircea Pop

hardcover, 592 p, 115x185 mm

ISBN 978 606 710 508 7

Autor: Margaret Atwood

Domenii: Ficţiune, Science-fiction

Colecție: Serie de autor Margaret Atwood

Dacă Oryx și Crake era povestea zilelor de dinainte de sfârșit, Anul potopului – cum o sugerează și titlul – ne aruncă în mijlocul apocalipsei, relatată din perspectiva celor mai improbabili supraviețuitori: două femei inabile social ale căror vieți eșuează în mijlocul unui grup de fanatici religioși ce așteaptă, ironic, tocmai sfârșitul lumii.


Când – ca urmare a actului de terorism genetic din prima carte – majoritatea populației lumii moare, ce vor mai face cei câțiva rămași în viață? Atwood spune pe îndelete povestea acestor ultimi actori umani din istorie, încercând să se descurce într-o lume pe care uneori tocmai lăcomia sau indiferența lor au făcut-o imposibil de recunoscut.
„Scrisă cu energie, inventivitate și cu mult fler narativ... O carte captivantă și viscerală ce scoate în evidență talentul pur de povestitoare al lui Atwood.” New York Times
„Un thriller care-ți va face inima să-ți sară din piept.” Washington Post

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici