Cod produs:  afca
Autor(i):  Tony Buzan
Editura:  DPH
Aparitie:  2019
Tip Coperta:  normala
Nr. Pagini:  224
Format:  17x22 cm
ISBN 978-606-683-935-8
66,00 Lei 79,00 Lei
Reducere 16%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Arta stapanirii hartii mentale

Foloseşte cel mai puternic instrument de gândire din toate timpurile pentru a deveni mai creativ și pentru a avea mai mult succes decât ai visat vreodată!


* Amintește-ți totul cu ușurință

* Treci orice examen

* Avansează mereu

* Organizează-ți timpul

* Construiește relații extraordinare

* Fii mai sănătos și fericit

* Planifică-ţi viitorul


Arta stăpânirii Hărților Mentale este cel mai puternic, mai clar și mai accesibil ghid pentru Hărțile Mentale publicat vreodată, bazându-se pe cinci decenii de studii și dezvoltare efectuate de inventatorul lor, Tony Buzan. Concepută atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați care doresc să-și dezvolte nivelul de expertiză, aceasta este cartea despre Hărți Mentale pe care fiecare student, profesor, om de afaceri sau artist din toată lumea trebuie să o aibă pe raftul bibliotecii. În ea vei descoperi cum:


* Să creezi o Hartă Mentală de orice nivel, de la începător la avansat.

* Să folosești Hărțile Mentale în absolut orice situație, de la crearea unui plan săptămânal și revizuirea materiei pentru un examen până la schimbări de carieră și îmbunătățirea unei relații dificile.

* Să înveți cum să recunoști și să repari o Hartă Mentală greșită și de ce pseudo-Hărțile Mentale nu funcționează.

* Să explorezi noi aplicații interesante ale Hărților Mentale, inclusiv Hărțile Mentale în doi pentru rezolvarea unui conflict, o Hartă Mentală pentru crearea unui raport şi una pentru a-i ajuta pe autorii în devenire să fie publicaţi.