Cod produs:  afca
Autor(i):  Bernie S. Siegel, Autor(i):  Cynthia J. Hurn
Editura:  For You
Aparitie:  2017
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Format:  14x20 cm
ISBN: 9786066391573
34,00 Lei
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Arta vindecarii. Descopera-ti intelepciunea si puterea interioara de vindecare

Renumitul medic și învățător spiritual Bernie Siegel demonstrează în „Arta vindecării” cum interacționează știința și spiritualitatea și cum să-ți conduci trupul spre vindecare.

După ce a studiat numeroși pacienți cu cancer în stadii terminale, Bernie a pus bazele grupului Exceptional Cancer Patients (Pacienții Excepționali Bolnavi de Cancer) pentru a-i ajuta să practice vindecarea autoindusă. El și-a dat seama că trupul nostru dorește să se vindece și că îl putem ajuta să o facă prin intermediul practicilor neconvenționale, cum ar fi desenele, vizualizările, interpretarea viselor, iubirea și râsul.

Învață cum să folosești aceste metode pentru a reuși să-ți diagnostichezi și să-ți înțelegeți afecțiunile trupului, ca și pentru a-ți alege tratamentul corect din cele prezentate. Împărtășește-le din experiența ta celor dragi și persoanelor care îngrijesc bolnavi.

„Arta vindecării” abundă în relatări reale de pe patul de spital, uneori adevărate miracole, și în sugestii despre cum să mergi pe drumul spre vindecare.


Cartea conține 70 de desene color și interpretarea lor.


„Un minunat ghid către adevăr și înțelepciune, scris de un vindecător autentic.” (Caroline Myss - autoarea cărților „Acțiuni imperceptibile”, „De ce nu ne vindecăm?”, „Arhetipuri” și „Sfidează gravitația”, publicate de Editura For You).


Dr. Bernie S. Siegel


Este un binecunoscut adept al abordării holistice pentru vindecarea trupului, minții și sufletului.

A inițiat o nouă metodă în terapia de grup și individuală a pacienților bolnavi de cancer, formând grupul Exceptional Cancer Patients, în cadrul căruia a folosit interpretarea desenelor, visele și sentimentelor pacienților pentru a le facilita schimbarea stilului de viață și a-i implica intens în procesul de vindecare. Revista Watkins’ Mind Body Spirit din Londra a scris că Bernie se numără printre primii douăzeci de oameni ai timpurilor noastre care influențează viața spirituală.


Cynthia J. Hurn este specializată în psihologie, consiliere și scriere creativă și se implică în activități de salvare a animalelor. În textele ei, știința, inima și sufletul se îmbină armonios.


„Când ne deschidem mintea, când ne ascultăm înțelepciunea interioară și conștiința, desenând ceea ce ele ne îndeamnă, începem să ne simțim împliniți și uneori are loc miraculoasa călătorie spre sănătate și vindecare autoindusă. Când suntem de acord să facem această călătorie, devenim artiști și ne punem viața pe pânză.

Te invit să adopți chiar acum curiozitatea și deschiderea sufletească ale unui copil și să parcurgem împreună paginile cărții de față. Pe măsură ce vom lucra, vei descoperi că vom fi creat, practicat și experimentat împreună arta vindecării. Când artistul din noi prinde viață, ne simțim stimulați și devenim creatori, ajutându-i astfel pe toți cei din jurul nostru.

Așadar, citește, ia pensulele și culorile și începe să trăiești o viață autentică!” (Dr. Bernie S. Siegel)