Meniu
Coş de Cumpărături

Arta vindecarii. Descopera-ti intelepciunea si puterea interioara de vindecare

Arta vindecarii. Descopera-ti intelepciunea si puterea interioara de vindecare
Arta vindecarii. Descopera-ti intelepciunea si puterea interioara de vindecare Editura For You
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
34,00 Lei

    Bernie S. Siegel, Cynthia J. Hurn

  • Editură: For You
  • Cod: afca
  • Autor(i): Bernie S. Siegel, Cynthia J. Hurn
  • Apariție: 2017
  • ISBN: 9786066391573
  • Nr. pagini / Copertă / Format: coperta plastefiata lucios | format 14x20
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Renumitul medic și învățător spiritual Bernie Siegel demonstrează în „Arta vindecării” cum interacționează știința și spiritualitatea și cum să-ți conduci trupul spre vindecare.

După ce a studiat numeroși pacienți cu cancer în stadii terminale, Bernie a pus bazele grupului Exceptional Cancer Patients (Pacienții Excepționali Bolnavi de Cancer) pentru a-i ajuta să practice vindecarea autoindusă. El și-a dat seama că trupul nostru dorește să se vindece și că îl putem ajuta să o facă prin intermediul practicilor neconvenționale, cum ar fi desenele, vizualizările, interpretarea viselor, iubirea și râsul.

Învață cum să folosești aceste metode pentru a reuși să-ți diagnostichezi și să-ți înțelegeți afecțiunile trupului, ca și pentru a-ți alege tratamentul corect din cele prezentate. Împărtășește-le din experiența ta celor dragi și persoanelor care îngrijesc bolnavi.

„Arta vindecării” abundă în relatări reale de pe patul de spital, uneori adevărate miracole, și în sugestii despre cum să mergi pe drumul spre vindecare.


Cartea conține 70 de desene color și interpretarea lor.


„Un minunat ghid către adevăr și înțelepciune, scris de un vindecător autentic.” (Caroline Myss - autoarea cărților „Acțiuni imperceptibile”, „De ce nu ne vindecăm?”, „Arhetipuri” și „Sfidează gravitația”, publicate de Editura For You).


Dr. Bernie S. Siegel


Este un binecunoscut adept al abordării holistice pentru vindecarea trupului, minții și sufletului.

A inițiat o nouă metodă în terapia de grup și individuală a pacienților bolnavi de cancer, formând grupul Exceptional Cancer Patients, în cadrul căruia a folosit interpretarea desenelor, visele și sentimentelor pacienților pentru a le facilita schimbarea stilului de viață și a-i implica intens în procesul de vindecare. Revista Watkins’ Mind Body Spirit din Londra a scris că Bernie se numără printre primii douăzeci de oameni ai timpurilor noastre care influențează viața spirituală.


Cynthia J. Hurn este specializată în psihologie, consiliere și scriere creativă și se implică în activități de salvare a animalelor. În textele ei, știința, inima și sufletul se îmbină armonios.


„Când ne deschidem mintea, când ne ascultăm înțelepciunea interioară și conștiința, desenând ceea ce ele ne îndeamnă, începem să ne simțim împliniți și uneori are loc miraculoasa călătorie spre sănătate și vindecare autoindusă. Când suntem de acord să facem această călătorie, devenim artiști și ne punem viața pe pânză.

Te invit să adopți chiar acum curiozitatea și deschiderea sufletească ale unui copil și să parcurgem împreună paginile cărții de față. Pe măsură ce vom lucra, vei descoperi că vom fi creat, practicat și experimentat împreună arta vindecării. Când artistul din noi prinde viață, ne simțim stimulați și devenim creatori, ajutându-i astfel pe toți cei din jurul nostru.

Așadar, citește, ia pensulele și culorile și începe să trăiești o viață autentică!” (Dr. Bernie S. Siegel)

Iubire amara - Elena Ferrante
-7 %
Editură: Pandora
27,00 Lei 29,00 Lei
Danny, campionul lumii
-17 %
Editură: Arthur
32,00 Lei 38,38 Lei
Poezii - Al. Macedonski
-20 %
Editură: Corint
8,00 Lei 10,00 Lei
NUVELE SI POVESTIRI
-20 %
Editură: Corint
7,60 Lei 9,50 Lei
CALENDAR Peisaje 2023
-46 %
Editură: Andreas
7,00 Lei 13,00 Lei
Colt Alb - Jack London
-23 %
Editură: Andreas
8,50 Lei 11,00 Lei
Socoteala
-20 %
Editură: Corint
10,00 Lei 12,50 Lei
Comuniune - Ann Patchett
-11 %
Editură: Humanitas
33,00 Lei 37,00 Lei
Prima mea carte cu animale
-22 %
19,50 Lei 25,00 Lei
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici