Cod produs:  afca
Autor(i):  Nikolai Nosov
Editura:  Humanitas
Colectie:  Humanitas Junior
Aparitie:  2018
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  184
Format:  17x25 cm
ISBN 978-973-50-5833-3
34,00 Lei 39,90 Lei
Reducere 15%
 La comanda
    Distribuie pe Facebook  

Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai - Nikolai Nosov

Una dintre cele mai iubite si mai citite carti pentru cei mici, insotita de minunatele ilustratii color care le-au incantat copilaria celor mari.


In Orasul Florilor, locuitorii sai prichindei au nume care spun totul despre talentele, ocupatiile si firile lor: Stietot, Pilula, Surubel si Piulita, Zahar Zaharescu, Limonada, Glontisor, Acuarela, Guzla, Grabila, Dondanel, Tacutul, Gogoasa, Zapacila, Posibil si Probabil. Este clar ca Habarnam nu stie nimic! Degeaba incearca sa se faca muzicant, pictor, poet, sofer de curse… Dar transformarea lui incepe sa se petreaca odata cu plecarea intr-o expeditie nemaipomenita in lumea prichindeilor, la capatul careia Habarnam stie chiar sa sI citeasca!


Tu esti mare acum. Ai invatat sa citesti bine-bine de tot si nu e nimic mai amuzant decat sa te bucuri singur, cand vrei tu, unde vrei tu, de o carte de aventuri! Fii insa cu ochii in patru si nu lasa nicio clipa cartea din mana! Cand erau de varsta ta, parintii tai se dadeau in vant dupa Aventurile lui Habarnam.


Traducere de Nina Gafita

Ilustratii de A. Laptev