Cod produs:  afca
Autor(i):  Amelie Nothomb
Editura:  Trei
Aparitie:  2019
Tip Coperta:  normala
Nr. Pagini:  142
Format:  13 x 20 cm
ISBN 978-606-40-0626-4
31,00 Lei 35,00 Lei
Reducere 11%
 La comanda
    Distribuie pe Facebook  

Barba albastra - Amelie Nothomb

Saturnine e hotarata sa-si caute chirie, pentru ca dormitul pe canapea in micul apartament al prietenei sale nu este o solutie pe termen lung. Si are norocul sa gaseasca o oferta extrem de atragatoare: o camera spatioasa, cu chirie modica, intr-o zona selecta a Parisului.


Desigur, mai sunt si alte persoane care vor sa vada camera, insa doar

ea pare cu adevarat interesata de oferta, celelalte dorindu-si doar sa-l vada pe proprietar, don Elemirio Nibal y Milcar, ale carui opt precedente colocatare au disparut. Si, intr-adevar, don Elemirio o alege pe ea drept a noua sa colocatara. E un barbat ciudat, care vorbeste ca din carti si nu iese niciodata din casa. Saturnine are acces la intregul apartament, mai putin la o camera in care ii este interzis sa intre. Ce se ascunde acolo? Va disparea si Saturnine asemenea celor opt femei de dinaintea ei? Si ce s-a intamplat oare cu ele?


O reflectie savuroasa asupra iubirii si a mortii. - Le Parisien


"Maestra a dialogului spumos, Amlie Nothomb ni se dezvaluie in Barba Albastra mai spirituala ca niciodata." - LExpress


"Un roman erudit si plin de umor, pe care il vei devora cu apetitul unui capcaun." - Le Figaro Magazine


"O revizitare plina de imaginatie a celebrei povestiri a lui Perrault." - Paris-Match


Amelie Nothomb (pe numele ei adevarat Fabienne Claire Nothomb) s-a nascut in 1966 in orasul belgian Etterbeek, intr-o familie de diplomati. A locuit pe rand in Japonia, China, Statele Unite, Bangladesh, Burma si Laos. A debutat in 1992 cu romanul Igiena asasinului si a castigat numeroase premii, printre care Marele Premiu pentru Roman al Academiei Franceze si de doua ori Premiul Alain-Fournier. Cartile ei au fost traduse in peste douazeci si cinci de limbi. In seria de autor Amelie Nothomb, a mai aparut romanul Loveste-ti inima!