Meniu
Coş de Cumpărături

Biblioteca de la miezul noptii

Biblioteca de la miezul noptii
-13 %
Biblioteca de la miezul noptii Editura Nemira
Disponibilitate: La comanda
39,00 Lei
45,00 Lei

    Biblioteca de la miezul noptii

  • Editură: Nemira
  • Cod: afca
  • Autor(i): Matt Haig
  • Apariție: 2020
  • ISBN 9786064309426
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 308 pag. (coperta normala | format 13 x 20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

O singura biblioteca. O infinitate de vieti. Care e cea mai buna?


Undeva, la marginea universului, exista o biblioteca infinita de carti, iar fiecare poveste din ele provine dintr-o alta realitate. Una spune povestea vietii tale asa cum e, alta spune povestea vietii tale asa cum ar fi fost daca ai fi luat alta decizie intr-un anumit moment. Toti ne intrebam mereu cum ar fi putut sa fie vietile noastre. Dar daca am gasi raspunsul intr-o biblioteca?


Atunci cand Nora ajunge in aceasta biblioteca, are sansa sa indrepte lucrurile – o viata plina de durere si de regrete. Are ocazia sa faca totul altfel si sa-si dea seama cum ar putea avea viata perfecta. Dar lucrurile nu sunt tocmai cum si le imagineaza ea… Curand, alegerile pe care le face o pun intr-un pericol iminent.


Inainte sa expire timpul, trebuie sa raspunda la o singura intrebare: care e cea mai buna cale de a-ti trai viata?


"Matt Haig e unul dintre cei mai imaginativi scriitori ai epocii noastre. In acest roman, povestea emotionanta e plina de invataminte despre cat de important este sa apreciem viata pe care o avem."-The Independent

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici