Cod produs:  trei
Autor(i):  Vi Keeland, Autor(i):  Penelope Ward
Editura:  Triumf
Colectie:  eroscop
Aparitie:  2020
Tip Coperta:  normala
Nr. Pagini:  352
Format:  13 x 20 cm
ISBN: 978-606-40-0776-6
31,00 Lei 39,00 Lei
Reducere 21%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Bilete inveninate

#1 Amazon – Cea mai captivanta carte a anului


Bestseller Wall Street Journal


Bestseller Washington Post


Totul a inceput cu un misterios biletel albastru ascuns intr-o rochie de mireasa.

Ceva albastru.

Ma aflam intr-un magazin cu haine vintage, unde am facut o descoperire uluitoare.

Cusut in captuseala unei fabuloase rochii de mireasa era cel mai incantator mesaj pe care il citisem vreodata: Iti multumesc ca mi transformi visurile in realitate.

Numele scris in relief pe hartia albastra era Reed Eastwood, cel mai romantic barbat de pe pamant. Daca fanteziile mele despre marea iubire s-ar fi oprit aici… Fiindca de atunci am mai aflat si altceva despre Domnul cu Ochi Stralucitori.

E arogant, cinic si provocator. Soarta a facut sa fie noul meu sef. Asta insa n-o sa ma impiedice sa aflu povestea din spatele ultimei sale scrisori de dragoste. Care nu s-a terminat cu Si au trait fericiti pana la adanci batraneti.

Dar nu se compara cu povestea dintre noi. Care e mai inflacarata, mai pasionala si mai surprinzatoare decat tot ce mi-as fi putut imagina vreodata.

Ceva nou.

Si habar n-am cum se va sfarsi…


„Keeland si Ward fac o echipa grozava cand vine vorba de povesti romantice, intense si amuzante. Bilete inveninate e lectura perfecta in care sa te pierzi. " — Publishers Weekly


„Un nou hit al unor autoare celebre. Pe langa umor, tandrete si senzualitate, acest roman scris la patru maini are si un impact emotional extrem de puternic, precum si un mesaj profund despre viata si iubire." — USA Today’s Happy Ever After


„Odata ce te indragostesti de scrisul lui Keeland si Ward, o sa vrei sa le citesti absolut toate cartile!" — Hypable


Vi Keeland este autoare de bestselleruri #1 din topurile New York Times, Wall Street Journal si USA Today. Cu milioane de exemplare vandute, titlurile sale au aparut in peste o suta de liste de bestselleruri si sunt traduse in 26 de limbi. Locuieste la New York impreuna cu sotul si cei trei copii ai lor, traind fericita alaturi de cel pe care l-a cunoscut cand avea sase ani. Puteti afla mai multe despre ea la https://www.facebook.com/ groups/ ViKeelandFanGroup/ sau pe vikeeland.com.


Penelope Ward este autoare de bestselleruri #1 din topul Wall Street Journal, precum si din topurile New York Times si USA Today. A crescut in Boston, alaturi de cei cinci frati mai mari si si-a petrecut primii ani ai carierei ca prezentatoare TV. Traieste in Rhode Island cu sotul, fiul si fiica lor, care sufera de autism. Cu mai mult de 1,5 milioane de exemplare vandute din cele peste 20 de romane scrise, a aparut in topul New York Times de douazeci de ori. Cartile sale au fost traduse in peste 12 limbi si se vand in librarii din intreaga lume.

De aceleasi autoare, in colectia Eroscop au aparut: Ticalos la patru ace, Mister Moneybags si Egomaniac.