Cod produs:  runa-17236
Autor(i):  Gina Frincu, Autor(i):  Adrian Deliu
Editura:  Runa
Aparitie:  2005
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  304
Format:  17x24 cm
ISBN 978-973-7785-25-1
27,00 Lei 32,00 Lei
Reducere 16%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Bucataria romaneasca moderna

Aceasta carte constituie unul dintre cele mai complete ghiduri gastronomice aparute vreodata in tara noastra, cuprinzand retete dintre cele mai diverse, pentru toate gusturile. Ceea ce o individualizeaza fata de celelalte aparitii editoriale de acest gen este faptul ca preparatele sunt usor de realizat, fara sa necesite dotari speciale, iar ingredientele sunt la indemana oricui.

Veti gasi aici retete atat pentru cei care tin la silueta - cu ajutorul tabelelor prezentate in interior, acestia isi pot calcula caloriile in orice moment -, cat si pentru gurmanzi. Nu i-am uitat nici pe vegetarieni.

Va oferim retetele unor preparate culinare de un deosebit rafinament, pe care le-ati putea gasi doar in marile restaurante de la noi si din lume, dar si ale unor delicioase mancaruri pregatite "ca la mama acasa". Datorita sfaturilor noastre temeinic documentate, va va fi usor sa puneti muraturi sau sa faceti compoturi, dulceturi sau gemuri. Va propunem o carte care sa va mearga la suflet, sa va fie aproape in orice moment si care, mai ales, nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie romaneasca. Autorii