Cod produs:  afca
Autor(i):  Heather Morris
Editura:  Humanitas
Aparitie:  2020
Tip Coperta:  normala
Nr. Pagini:  416
Format:  13 x 20 cm
ISBN 978-606-779-658-2
41,00 Lei 45,00 Lei
Reducere 9%
 La comanda
    Distribuie pe Facebook  

Calatoria Cilkai. Continuarea bestsellerului Tatuatorul de la Auschwitz. Roman bazat pe o poveste adevarata despre supravietuire si iubire - Heather Morris

Un roman care porneste de la intamplari adevarate, o poveste dramatica despre supravietuire si iubire care prezinta destinul tinerei Cilka Klein, unul dintre personajele cele mai puternice ale bestsellerului international Tatuatorul de la Auschwitz.


Cilka are 18 ani cand Auschwitzul este eliberat de trupele sovietice. Isi ingaduie pentru o clipa sa creada ca exista un viitor si pentru ea, dar numai pentru a fi aruncata din nou in lagar - de data aceasta, dincolo de Cercul Polar, in Gulagul Vorkuta. Este acuzata ca a supravietuit colaborand cu nazistii. Trecutul este apasator, amintirile dragi, in loc sa-i dea curaj, ajung sa o impovareze, dar refuza sa se lase invinsa. In ciuda conditiilor cumplite de viata din Siberia, speranta renaste, hranita de solidaritate si prietenie, iar Cilka gaseste o iubire atat de mare, cum nici n-a indraznit sa viseze.