Meniu
Coş de Cumpărături

Astromedicina: cheile astrologice ale terapiei bolilor

Astromedicina: cheile astrologice ale terapiei bolilor
-8 %
Astromedicina: cheile astrologice ale terapiei bolilor Editura Daksha
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
24,00 Lei
26,00 Lei

    cheile astrologice ale terapiei bolilor

  • Editură: Daksha
  • Cod: afca
  • Autor(i): Sorin Bratoveanu
  • Apariție: 2010
  • ISBN 978-973-1965-12-3
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 320 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20 cm)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Această carte pare la prima vedere o lucrare de astrologie medicală sau un manual de terapii naturiste. Este însă și o inițiere în astrologie pentru practicanții medicinei alternative, și o inițiere în medicina neconvențională pentru astrologi, realizând o fuziune amplă între cele doua domenii (autorul fiind atât medic, cât și astrolog). Lucrarea de față este o sinteza majoră a terapiilor alternative, trecând prin astrologia medicală, astrobiochimie (care este o ramură a homeopatiei), medicina ayurvedică (este stravechea artă vindecătoare și armonizatoare a Indiei), fitoterapie, cristaloterapie, medicina cauzală (popularizată de binecunoscutul Lazarev), medicina traditională chineză (aducându-se în discuție faimoasele meridiane energetice), psihosomatica. Conexiunile dintre Ayurveda și astrologie, care ocupă cea mai importantă parte din carte, sunt o premieră în literatura de specialitate românească. În final, exemplele concrete oferite cititorului arată caracterul practic al acestor informații, fiind o invitație la studiu și aplicare, spre beneficiul fizic, psihic și spiritual al tuturor.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici