Meniu
Coş de Cumpărături

Centrul nu se mai poate susține. Povestea nebuniei mele

Centrul nu se mai poate susține. Povestea nebuniei mele
-11 %
Centrul nu se mai poate susține. Povestea nebuniei mele Editura Trei
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
49,00 Lei
55,00 Lei

    Elyn R. Saks

  • Editură: Trei
  • Cod: trei
  • Autor(i): Elyn R. Saks
  • Apariție: 2016
  • ISBN 978-606-719-841-6
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 440 pag. (coperta plastefiata lucios | format 15x21)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Cum este să fii în pielea unui nebun? Cum te simți când ești hăituit de demoni imaginari și torturat de vinovăția unor fărădelegi nicicând comise? 


Cititorul român are acum la dispoziție o descriere vie a psihozei prin ochii unei femei curajoase, care a coborât în iadul schizofreniei, dar a reușit să găsească drumul de întoarcere, bucurându-se în prezent de o căsnicie fericită și o viață academică împlinită. Povestea nebuniei lui Elyn Saks debutează cu primele "voci" auzite în adolescență, înfățișează apoi tentativele de suicid din anii de facultate și culminează cu istorisirea experiențelor terifiante de spitalizare psihiatrică. Chiar dacă vocile demonice n-au dispărut cu totul nici astăzi, autoarea povestește cum a reușit, de-a lungul anilor, să-și țină boala în frâu, susținută nu doar de medicație și psihanaliză, dar și de prieteni empatici și de acea ordonare a vieții și a gândirii impuse de rigoarea academică. 


Lucidă și captivant scrisă, cartea de față oferă celor ce n-au trecut niciodată prin experiența personală a bolii psihice șansa de a înțelege "din interior" trăirile psihotice, ridicând totodată "un steag al speranței pentru toți cei care se confruntă cu psihoza", după cum apreciază psihologul Andrew Solomon, autorul cărții Demonul amiezii. 


Elyn Saks este profesoară de legislație și psihiatrie la Facultatea de Drept din cadrul Universității din California de Sud și are un doctorat în psihanaliză.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici