Cod produs:  afca
Autor(i):  Ludger Feldhaus, Autor(i):  
Editura:  Mast
Aparitie:  2006
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  108
Format:  13x20 cm
ISBN: 9738011221
11,00 Lei 13,00 Lei
Reducere 15%
 La comanda
    Distribuie pe Facebook  

Crescatoria de curcani

Cuprins

Bazele planificarii

Contracte de livrare unica, asociatii de productie

Alegerea speciei

Cresterea integrata

Ouale fecundate si puii

Faza de crestere

Pregatirea grajdului

Densitatea

Climatizarea

Conditii de intretinere

Influenta temperaturii...

Descriere

Carnea de curcan, bogata in albumina si cu putine calorii, este singurul sortiment de carne al carui consum creste de la an la an. Aceasta carne are ca obiectiv clarificarea tuturor dificultatilor care apar in cresterea complexa a curcanilor, de la incubarea oualor pana la transarea in vederea vanzarii. Sunt descrise pe larg masurile de igiena si profilaxie, legislatia in domeniu precum si analize de costuri. Bolile specifice ocupa un capitol special cuprinzand si profilaxiile cele mai eficiente.