Crescatoria de curcani
Crescatoria de curcani
Cuprins
Bazele planificarii
Contracte de livrare unica, asociatii de productie
Alegerea speciei
Cresterea integrata
Ouale fecundate si puii
Faza de crestere
Pregatirea grajdului
Densitatea
Climatizarea
Conditii de intretinere
Influenta temperaturii...
Descriere
Carnea de curcan, bogata in albumina si cu putine calorii, este singurul sortiment de carne al carui consum creste de la an la an. Aceasta carne are ca obiectiv clarificarea tuturor dificultatilor care apar in cresterea complexa a curcanilor, de la incubarea oualor pana la transarea in vederea vanzarii. Sunt descrise pe larg masurile de igiena si profilaxie, legislatia in domeniu precum si analize de costuri. Bolile specifice ocupa un capitol special cuprinzand si profilaxiile cele mai eficiente.
ANPC Platforma SOL
Copyright © Editura Andreas 2021. Toate drepturile rezervate.
