Meniu
Coş de Cumpărături

De ce fac asta? - Joseph Burgo

De ce fac asta? - Joseph Burgo
-13 %
De ce fac asta? - Joseph Burgo Editura Trei
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
34,00 Lei
39,00 Lei

    De ce fac asta? - Joseph Burgo

  • Editură: Trei
  • Cod: trei
  • Autor(i): Joseph Burgo
  • Apariție: 2019
  • Colecție: Psihologia pentru toti
  • ISBN 978-606-40-0499-4
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 256 pag. (coperta normala | format 13 x 20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

De ce fac asta? Mecanismele psihice de aparare si caile ascunse prin care ne schimba viata

 

Cand ajungem sa repetam anumite comportamente, cand relatiile noastre par sa fie copii la indigo ale unui originar pierdut in negura timpului, cand reactiile noastre sunt subscrise tot mai mult aceluiasi tipar de autosabotare, ajungem sa ne intrebam: „De ce fac asta?" Confruntati cu paradoxul unor aparari care, de fapt, ne submineaza, unica posibilitate este de a trece dincolo, pe teritoriul mintii noastre inconstiente, unde acestea au inceput sa capete forma cu multa vreme in urma, de regula in anii copilariei noastre, pentru a ne feri de emotii si posibile situatii care atunci ni se pareau dezastruoase. Insa contextul s-a schimbat, noi am crescut si hainele candva confortabile incep sa ne stranga. 

 

Prin descrieri, exemple, exercitii, Joseph Burgo ne ajuta sa descoperim si sa intelegem acele mecanisme de aparare ce nu mai sunt potrivite pentru noi si sa iesim de pe traseele batatorite ale acestora. De ce fac asta? este un self-help aparte, prin faptul ca, in loc de a oferi strategii superficiale de schimbare, ne ajuta sa patrundem in mintea noastra inconstienta. Cartea adapteaza metodele de baza ale psihoterapiei psihodinamice la un ghid de autoexplorare si ne conduce pe coridoare pana de curand intunecate, facand lumina si sapand noi drumuri, mai largi si mai directe.

 

Joseph Burgo este psihoterapeut de familie si cuplu si psihanalist, lucrand atat fata in fata, cat si online. Este un scriitor prolific, explorand in cartile sale filonul psihologic al basmelor, si este activ in mediul virtual, intretinand popularele sale blog-uri „After Psychotherapy" si "Shame", un blog tematic de pe site-ul revistei Psychology Today.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici