Meniu
Coş de Cumpărături

Dezvoltarea intuitiei - Shakti Gawain

Dezvoltarea intuitiei - Shakti Gawain
-11 %
Dezvoltarea intuitiei - Shakti Gawain Editura Meteor Press
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
17,00 Lei
19,00 Lei

    Dezvoltarea intuitiei - Shakti Gawain

  • Editură: Meteor Press
  • Cod: afca
  • Autor(i): Shakti Gawain
  • Apariție: 2016
  • ISBN 978-606-8653-78-5
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 126 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

De ce sa dedicam timp si energie dezvoltarii intuitiei? Simplu, pentru ca este, poate, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru noi. Nu trebuie sa facem eforturi prea mari, iar satisfactiile sunt enorme. In cartea de fata, autoarea de succes Shakti Gawain ne ghideaza in ceea ce reprezinta cea mai semnificativa activitate pe care o putem intreprinde: dezvoltarea intuitiei si transformarea ei in principala forta calauzitoare care ne va indruma corect in toate aspectele existentei.

   • Constientizarea intuitiei

   • Increderea in propria intuitie

   • Cum sa distingeti intuitia de alte voci interioare

   • Intuitia si emotiile

   • Intuitia si corpul

   • Intuitia si munca

   • Arta de a urma intuitia

„Cartea constituie o lucrare capitala in domeniul dezvoltarii si folosirii intuitiei. Este plina de putere de convingere, practica si foarte placuta la lectura – cea mai buna scriere a lui Shakti Gawain. Calitatea extraordinara a autoarei, de lider intre magistrii spirituali ai lumii, se afirma pe masura ce, cu delicatete si prin idei foarte clare, face ca universul intuitiei sa le devina accesibil tuturor.”
Fragment:


"Primul pas în dezvoltarea capacitatilor intuitive este îndreptarea atentiei spre ce se întampla în sufletul vostru, pentru a deveni constienti de aceste dialoguri interioare si a le putea intercepta atunci cand au loc, sau la scurt timp dupa. Devenind mai constienti de procesul interior, veti putea sesiza aparitia sentimentelor intuitive si le veti putea aborda cu luciditate. 

Cei mai multi oameni descopera ca pot deveni mai constienti de simtul lor intuitiv cu putina practica si fara sa consume prea mult timp. Urmatorul pas este de a învata cum sa-I interpretati si sa actionati pe baza lui, într-un mod practic. Infornnatiile si exercitiile prezentate în aceasta carte va vor ajuta sa va dezvoltati toate aptitudinile respective. 

Nu uitati, a va recunoaste si a va urma intuitia este un proces natural. V-ati nascut cu aceasta abilitate si ati avut-o de mic copil. Indiferent cat de mult ati uitat-o sau ati pierdut contactul cu ea, cu putina practica o puteti recapata. lata cateva exemple în care oamenii traiesc sentimente intuitive: 

O prietena mi-a marturisit ca, ori de cate ori suna tele-fonul, în noua cazuri din zece, stie cine o suna înainte de a raspunde. Cand a observat prima data acest fenomen, i s-a parut usor ciudat. Acum, o amuza si l-a transformat chiar într-un fel de test. Ati simtit vreodata ca stiti cine va suna înainte de a raspunde? Sau de cate ori v-ati gandit la cineva, pentru ca sa va treziti apoi ca suna telefonul si este exact persoana care v-a venit în minte? 

Mi s-a Intamplat de multe ori sa magandesc la un anumit cantec pe care nu l-am ascultat de luni sau ani întregi, pentru ca sa-l aud apoi, la scurt timp, la radio. Editoarea mea simte, dupa cum singura nnarturiseste, ca urmeaza sa primeasca o scrisoare importanta cu cateva zile înainte de a primi plicul. Ati simtit vreodata ca ceva important urma sa se întample, dar ca nu va puteati da seama exact ce anume? 

Multi oameni se racordeaza la intuitia lor în timp ce fac sport, lucreaza sau sunt la scoala. Ati avut vreodata sentimentul ca stiati ca urma sa fiti chemati la tabla si profesoara chiar v-a chemat? Sau ca stiati ca o sa dati lovitura si asa a fost?

 Majoritatea oamenilor de succesIsi urmeaza instinctele cand fac afaceri sau cand decid cat si în ce investesc. Cer-cetatorii stiintifici isi bazeaza deseori experimentele pe intui-tie. Einstein este un exemplu minunat al omului de stiinta aflat în permanent contact cu intuitia sa. Celebra poveste a lui Edison, care a visat becul cu filament, demonstreaza exennplar ca intuitia se împleteste cu stiinta si ca îndemnul intuitiv îsi poate face aparitia în visele noastre. "

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici