Meniu
Coş de Cumpărături

Dumnezeu s-a nascut in Dacia

Dumnezeu s-a nascut in Dacia
-29 %
Dumnezeu s-a nascut in Dacia Editura
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
17,00 Lei
24,00 Lei

    Dumnezeu s-a nascut in Dacia

  • Cod: creat
  • Autor(i): EMIL RATIU
  • Apariție: 2015
  • ISBN 9786065944725
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 192 pag. (coperta paperback cu clapete | format 11x18)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Romanul de fata imbina realismul cu basmul si utopia, realitatea concreta a faptelor cu realitatea impalpabila a cugetului si a imaginatiei. Un episod din istoria recenta a Romaniei – dintre 1940, anul marilor rapturi teritoriale de la toate punctele cardinale ale hotarelor Romaniei Mari si anul 1989, anul Revolutiei – se leaga ca intr‑o istorie paralela, pe doua planuri, cu istoria vechilor Daci.


 O rana capatata in timpul Revolutiei de la Timisoara il aduce pe eroul romanului, Mielu – un biolog care lucreaza la un proiect de prelungire a vietii, numit „proiectul Ghilgames” – printr‑un salt in timp, in epoca marelui rege Burebista. Romanul incearca astfel sa prezinte dinauntru, un capitol din istoria Dacilor, pe fundalul marilor evenimente ale vietii si ale mortii, dintr‑o epoca a istoriei Daciei, in raport cu restul lumii antice si cu Roma.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici