Cod produs:  trei
Autor(i):  Elena Ferrante
Editura:  Pandora
Aparitie:  2018
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  144
Format:  13x20 cm
ISBN: 978-606-978-108-1
26,00 Lei 29,00 Lei
Reducere 10%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Fiica ascunsă - Elena Ferrante

Mănâncă mai bine, scapă de diabet!

În Sfârșitul diabetului, dr. Joel Fuhrman ne arată cum putem preveni și inversa evoluția diabetului și a simptomelor asociate, scăpând totodată și de kilogramele în plus. De fapt, cei mai mulți dintre diabetici pot să se lipsească de medicamente și să devină 100% sănătoși în doar câțiva pași simpli. Astfel, planul prezentat în cartea de față oferă următoarele avantaje:


Pentru diabetul de tip 2:


Atenuarea fluctuațiilor glicemiei

O reducere cu 50% a medicației în prima săptămână și eliminarea tuturor medicamentelor într-un interval de trei până la șase luni

Eliminarea nevoii de insulină, de regulă începând din prima săptămână

O greutate corporală sănătoasă și stabilă

O durată a vieții normală, fără complicații

Inversarea evoluției diabetului și a complicațiilor asociate


Pentru diabetul de tip 1 (insulino-dependent):


Atenuarea fluctuațiilor glicemiei

Reducerea necesarului de insulină – de regulă, doza scade la jumătate

O greutate corporală sănătoasă și stabilă

O durată a vieții normală, fără complicații


Scrisă într-un limbaj antrenant, direct și ușor de urmărit, cartea de față prezintă elementele științifice și dovezile clinice care demonstrează că diabetul, bolile de inimă și hipertensiunea arterială nu sunt consecințe inevitabile ale îmbătrânirii. Pot fi prevenite și sunt reversibile. Acest plan simplu și eficient începe să dea rezultate imediat și îți garantează o viață mai sănătoasă și mai lungă. 


„Formula doctorului Fuhrman este simplă, sigură și solidă." - Body and Soul


„Da, diabetul este o boală foarte gravă. Poate cauza o mulțime de probleme, cum ar fi cardiopatie, leziuni renale și pierderea vederii, afecțiuni care duc la înrăutățirea calității traiului cotidian și chiar la scurtarea vieții. Dar putem evita toate acestea. Soluția este simplă: urmează un regim nutritarian – o dietă bazată pe legume, fructe și leguminoase – și fă mișcare zilnic. Nu îți va fi întotdeauna ușor, dar acest efort va da rezultate salvatoare." - Dr. Joel Fuhrman


Dr. Joel Fuhrman este medic de familie acreditat și cercetător nutriționist specializat în prevenirea și inversarea evoluției bolilor cu ajutorul metodelor nutriționale și naturale. La Editura Lifestyle au fost publicate două dintre titlurile lui de mare succes: Superimunitatea și Mănâncă pentru a trăi. Pentru mai multe informații, vizitați paginile de internet www.drfuhrman.com și www.diseaseproof.com.