Cod produs:  afca
Autor(i):  Denise Linn
Aparitie:  2019
Tip Coperta:  normala
Nr. Pagini:  272
Format:  13 x 20 cm
ISBN 978-606-639-286-0
33,00 Lei 35,00 Lei
Reducere 6%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Firele nevazute ale energiei - Denise Linn

Firele nevazute ale energiei. Ghidul suprem de curatare a legaturilor care ne limiteaza viata


Numeroase traditii samanice ne demonstreaza ca spre noi, prin noi si dinspre noi curg cordoane, panglici, fire si filamente de energie. Unele fire energetice ne permit sa ne simtim vibranti si puternici. Altele ne epuizeaza si ne slabesc. Majoritatea oamenilor nu sunt constienti de legaturile energetice, desi ele constituie forte foarte puternice si ne influenteaza in fiecare zi.

 

In Firele nevazute ale energiei, Denise Linn ne impartaseste multe dintre metodele pe care le-a invatat si practicat personal, de-a lungul anilor, pentru gasirea armoniei si a echilibrului in viata prin intelegerea acestor cordoane energetice. Cartea ei exploreaza legatura dintre chakre, respiratie, meditatie, vizualizare, puterea sunetului si multe altele tehnici de autocunoastere si vindecare.

 

Folosind varietatea de metode si unelte prezentate in carte, vei incepe sa-ti reinnoiesti energia, sa-ti refaci resursele interioare si sa-ti amplifici legaturile energetice benefice, care iti aduc putere. Ca urmare, te vei elibera de atasamentele nesanatoase, de relatiile si spatiile toxice.