Meniu
Coş de Cumpărături

Focul de gheata

Focul de gheata
-19 %
Focul de gheata Editura
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
30,00 Lei
37,00 Lei

    Kai Meyer

  • Cod: kreis-11047
  • Autor(i): Kai Meyer
  • Apariție: 2014
  • ISBN 978-973-54-0119-1
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 256 pag. (coperta plastefiata mat; cartontata; supracoperta; lacuire UV | format 15x21)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Unul dintre talentele scriitoricesti ale Germaniei. Der Spiegel.


In Hotelul Auror din St. Petersburg locuieste si lucreaza Maus, o fata subtirica si inimoasa, cu un destin trist.

De zile bune e tot frig si ninge fara-ncetare. Nu e doar viforul puternic ce sufla dinspre taigaua ruseasca, Craiasa-Zapezii a ramas fara inima-i de gheata si frigul originar, de la inceputul timpurilor, e de nestavilit... Tot mai iminenta devine infruntarea dintre Craiasa-Zapezii, de o frumusete glaciala, si Tamsin, magiciana cu un cufar plin de cuvinte, o umbrela in culorile curcubeului si un sal pestrit. In duelul celor doua fiinte miraculoase, Maus va inclina balanta intr-o parte sau alta. In cursul actiunii, ea nu descopera doar tainele ce-i invaluiau trecutul, ci, invingandu-si temerile, devine cu adevarat puternica si increzatoare in propriile forte.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici