Meniu
Coş de Cumpărături

FRANCEZA IN 20 DE PASI (carte cu CD)

FRANCEZA IN 20 DE PASI (carte cu CD)
-22 %
FRANCEZA IN 20 DE PASI (carte cu CD) Editura Corint
Disponibilitate: La comanda
38,00 Lei
49,00 Lei

    [le francais pas a pas]

  • Editură: Corint
  • Cod: corint-33432
  • Autor(i): Doina Groza; Gina Belabed; Claudia Dobre; Diana Ionescu
  • Apariție: 2009
  • ISBN: 973-135-430-9
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 212 pag. (coperta plastefiata lucios | format 14x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Limba franceza in 20 de pasi propune o metoda rapida si moderna de invatare a limbii franceze, destinata unui public larg: adolescenti, tineri sau adulti cu un nivel minim de competenta lingvistica, care doresc sa invete limba franceza sau care vor sa-si aprofundeze cunostintele de comunicare in limba franceza.

Continuturile sunt structurate in 20 de unitati, care abordeaza o tematica diversa: familie, relatii sociale, sanatate, profesii, cumparaturi, pasiuni, mijloace de comunicare, transport, corespondenta etc.

Cele patru module recapitulative permit refolosirea, revizuirea si sistematizarea cunostintelor achizitionate pe parcursul a cate cinci lectii.

Cursul este completat de o serie de anexe, care cuprind: un tabel de conjugare a verbelor, neregulate, cheia exercitiilor, traducerea textelor-suport, precum si un vocabular francez-roman.

Cartea este insotita de un CD audio cu secventele introductive ale fiecarei unitati, in lectura unor vorbitori nativi.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici