Cod produs:  afca
Autor(i):  Paul Arden
Editura:  ART
Aparitie:  2015
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  146
Format:  12x18 cm
ISBN 978-606-710-107-2
29,00 Lei 33,00 Lei
Reducere 12%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Gandeste fix pe dos!

GANDESTE FIX PE DOS va zdrucina profund modul in care ganditi, oricare ar fi el - chiar daca nici macar nu stiati cum ganditi. Va va deschide apetitul pentru riscuri mai mari si va va face sa va apreciati munca mai mult decat v-ati fi imaginat.


Paul Arden, autorul unor bestselleruri internationale, a fost director de creatie la Saatchi & Saatchi, devenind o legenda a industriei de publicitate. Campaniile sale se numara printre cele mai mari campanii de advertising din toate timpurile.  A semnat o rubrica permanenta in The Independent si a fost proprietarul unei galerii de fotografie.   

Gande?te fix pe dos e un atac sub centura asupra modului in care ne privim lumea. In locul sfaturilor obisnuite si plictisitoare, Paul Arden lanseaza remarci ascutite, indraznete, aforisme si paradoxuri - toate incercand sa contrazica tot ceea ce pare „de bun simt". Indiferent din ce domeniu veniti, va veti gasi inspiratia in colectia lui Arden de idei mici care au dus la mari revolutii. In acest montagne russe dedicat gandirii impotriva curentului, nu te poti plictisi: ai anecdote sclipitoare, fotografii memorabile si citate neconventionale.  

"Daca as fi citit cartea asta in urma cu zece ani, acum as fi fost prim-ministru."  Gordon Brown