Meniu
Coş de Cumpărături

Gradina de iarna - Kristin Hannah

Gradina de iarna - Kristin Hannah
-9 %
Gradina de iarna - Kristin Hannah Editura Litera
Disponibilitate: La comanda
41,00 Lei
44,90 Lei

    Kristin Hannah

  • Editură: Litera
  • Cod: litera
  • Autor(i): Kristin Hannah
  • Apariție: 2019
  • ISBN 978-606-33-3562-4
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 400 pag. (coperta normala | format 14 x 20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Meredith si Nina Whitson sunt doua surori cum nu se poate mai diferite. Una a ramas acasa ca sa-si creasca copiii si sa se ocupe de livada de meri a familiei; cealalta si-a urmat visul si a calatorit prin lume, devenind o fotojurnalista faimoasa. Dar cand tatal lor se imbolnaveste, cele doua femei se vor reintalni, regasind-o si pe Ania, mama lor distanta si ostila, care nici macar acum nu le ofera fiicelor ei nici un fel de mangaiere. Pe patul de moarte, tatal le smulge insa o ultima promisiune femeilor din viata sa.


Totul incepe cu o poveste cum surorile nu au mai auzit vreodata – o idila captivanta, misterioasa, ce se desfasoara pe o perioada de mai bine de sase decenii si pe doua continente, din Leningradul inghetat, aflat in plin razboi, pana in Alaska zilelor noastre.


Aceasta drama cutremuratoare le uneste pe cele trei femei intr-un mod cu totul neasteptat. Meredith si Nina vor afla in cele din urma secretul ce marcheaza trecutul mamei lor si vor descoperi un adevar teribil, care va zdruncina insusi fundamentul familiei lor si le va schimba viata.


Gradina de iarna este un roman evocator, liric, care arunca o lumina puternica asupra relatiei complicate mama–fiica si exploreaza legaturile durabile dintre trecut si prezent.


Autoarea bestsellerului "Aleea cu licurici" a scris inca o poveste impresionanta despre neintelegeri, legaturi de familie si femei puternice... o poveste fascinanta in care basmul se impleteste cu realitatea, un basm care nu are intotdeauna finalul asteptat. - The Herald-News


Un roman istoric convingator, al carui fir epic se intretese cu cel al unei drame de familie contemporane... - Library Journal

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici