Meniu
Coş de Cumpărături

Gramatica Instrumentala a Limbii Romane - St. M. Ilinca

Gramatica Instrumentala a Limbii Romane - St. M. Ilinca
Gramatica Instrumentala a Limbii Romane - St. M. Ilinca
-35 %
Gramatica Instrumentala a Limbii Romane - St. M. Ilinca Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
22,75 Lei
35,00 Lei

    Diagnosticare - Argumentare - Autoverificare

  • Editură: Andreas
  • Cod: 31178
  • Autor(i): St. M. Ilinca
  • Apariție: 2015
  • ISBN 978-606-8271-81-1
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 408 pag. (coperta brosata; plastefiata lucios | format 20 x 27)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Pentru: Testare curenta, Testare nationala, Admitere in liceu, bacalaureat, OIlimpiada, Facultatea de Litere, Facultatea de Jurnalism, Facultatea de Drept, Facultatea de Politie, Teologie (Pastorala, Didactica, Sociala etc), Scoala militara de subofiteri (Agenti de Politie, Agenti de penitenciare, Agenti de frontiera, Jandarmi etc)

Lucrare scrisa cu profesionalism, cu grija permanenta fata de beneficiari si în acord cu noile norme ale DOOM,Gramatica instrumentala se remarca prin densitatea informatiei, prin exemplele ilustrative numeroase si adecvate, prin atentionarile explicite asupra unor greseli de limba sau de analiza gramaticala clasica.

Cuprinde TOT ceea ce este prevazut în programele de admitere si de absolvire, se adreseaza tuturor celor care, stapânind cunostintele de baza ale limbii române, doresc sa si le sistematizeze, sa capete o privire globala coerenta asupra gramaticii românesti. 

Este un instrument de lucru eficient nu numai pentru elevii care se pregatesc pentru testare nationala, pentru admitere în liceu, pentru bacalaureat sau pentru admitere la facultati (unde se sustine examen de gramatica a limbii române), ci si pentru profesori, în munca de la catedra, ca un material practic ajutator.
Parcurgerea atenta a pasilor propusi de autor în diagnosticarea unei parti de vorbire sau de propozitie exclude orice posibilitate de confuzie, mai ales ca se da si modul sigur pentru (auto)verificare.

Ordonarea informatiei s-a realizat în asa fel, încât candidatul sa faca fata celor doua tipuri de cerinte: 
[1] identificarea (în textul dat) a unei notiuni gramaticale sau 
[2] construirea unui enunt care sa contina acea notiune.

Etichete:Gramatica, Instrumentala, St.M., Ilinca, Gramatica Instrumentala - St.M. Ilinca, editura Andreas, Andreas, Carti, pentru, copii, Carti pentru copii, pret, 31178, isbn 31178, Gramatica, Instrumentala, St.M., Ilinca, Gramatica Instrumentala - St.M. Ilinca, cartea Gramatica, Instrumentala, St.M., Ilinca, Gramatica Instrumentala - St.M. Ilinca, Gramatica, Instrumentala, St.M., Ilinca, Gramatica Instrumentala - St.M. Ilinca pret, Pentru: Testare curenta, Testare nationala, Admitere in liceu, bacalaureat, OIlimpiada, Facultatea de Litere, Facultatea de Jurnalism, Facultatea de Drept, Facultatea de Politie, Teologie (Pastorala, Didactica, Sociala etc), Scoala militara de subofiteri (Agenti de Politie, Agenti de penitenciare, Agenti de frontiera, Jandarmi etc)Lucrare scrisa cu profesionalism, cu grija permanenta fata de beneficiari si în acord cu noile norme ale DOOM, Gramatica instrumentala se remarca prin densitatea informatiei, prin exemplele ilustrative numeroase si adecvate, prin atentionarile explicite asupra unor greseli de limba sau de analiza gramaticala clasica.Cuprinde TOT ceea ce este prevazut în programele de admitere si de absolvire,  se adreseaza tuturor celor care, stapânind cunostintele de baza ale limbii române, doresc sa si le sistematizeze, sa capete o privire globala coerenta asupra gramaticii românesti. Este un instrument de lucru eficient nu numai pentru elevii care se pregatesc pentru testare nationala, pentru admitere în liceu, pentru bacalaureat sau pentru admitere la facultati (unde se sustine examen de gramatica a limbii române), ci si pentru profesori, în munca de la catedra, ca un material practic ajutator.Parcurgerea atenta a pasilor propusi de autor în diagnosticarea unei parti de vorbire sau de propozitie exclude orice posibilitate de confuzie, mai ales ca se da si modul sigur pentru (auto)verificare.Ordonarea informatiei s-a realizat în asa fel, încât candidatul sa faca fata celor doua tipuri de cerinte: [1] identificarea (în textul dat) a unei notiuni gramaticale sau [2] construirea unui enunt care sa contina acea notiune.
Cum am devenit un romancier celebru
-10 %
Editură: Pandora
9,00 Lei 10,00 Lei
Poezii - St. O. Iosif
-20 %
Editură: Corint
9,60 Lei 12,00 Lei
Copilul tau citeste
-8 %
55,00 Lei 60,00 Lei
Fat-Frumos din lacrima
-14 %
Editură: Flamingo
15,00 Lei 17,50 Lei
Ochi-de-pisica. Editia a II-a - Margaret Atwood
-13 %
CELE MAI FRUMOASE ZECE POVESTI
-16 %
Editură: Corint
41,00 Lei 49,00 Lei
Insomnii
-13 %
Editură: For You
39,00 Lei 45,00 Lei
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici