Cod produs:  trei
Autor(i):  Jodi Ellen Malpas
Editura:  Trei
Colectie:  eroscop
Aparitie:  2017
Tip Coperta:  paperback cu clape
Nr. Pagini:  544
Format:  13 x 20 cm
ISBN: 978-606-400-056-9
39,00 Lei 45,00 Lei
Reducere 13%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Amantul

Ava O’Shea este designer de interior și are o carieră de succes. E frumoasă, elegantă, puţin aiurită… și habar n-are ce o aşteaptă la Conac, unde se duce pentru un nou proiect.

Acolo o întâmpină Jesse Ward, un tip extrem de arătos, destul de infatuat, indecent de bogat, un pic playboy, deosebit de atent și nemaipomenit de atrăgător pentru Ava.

Ea tocmai a ieşit dintr-o relaţie dezamăgitoare şi, deşi se luptă din răsputeri să nu cadă în mrejele fermecătorului Jesse, nu poate controla dorinţa pe care acesta i-o stârnește. Iar Jesse o doreşte la rândul lui şi e decis s-o aibă.


"Nu ai cum să nu te îndrăgostești de personajele lui Jodi Ellen Malpas." - ScandaliciousBookReviews.com


"Amantul e o aventură sexy, sălbatică, provocatoare. Toate răsturnările de situație îți dau fiori… De-abia aștept continuarea!" - TheBookListReviews.blogspot.com


"Te captivează de la prima pagină. E plin de erotism, de pasiune și romantism… Te face să vrei mai mult." - BookishTemptations.com


Nu poți să te desprinzi de cartea aceasta!" - FictionVixen.com


Jodi Ellen Malpas s-a născut și a crescut în Northampton, Marea Britanie, unde locuiește și acum, cu familia.

Mult timp a amânat ideea scrierii unui roman, dar până la urmă și-a făcut curaj și în octombrie 2012 a publicat în regim propriu romanul Amantul în format e-book. A imaginat o poveste cu personaje cu trăiri intense, precum domnul Jesse Ward, proprietarul Conacului, și a avut parte de reacții incredibile din partea femeilor din toată lumea.

Printre romanele lui Jodi Ellen Malpas se mai numără trilogia One Night și romanul The Protector.