Cod produs:  varlam
Autor(i):  Petre Varlam
Aparitie:  2011
Tip Coperta:  normala
Nr. Pagini:  262
Format:  13 x 20 cm
ISBN 978-973-0-10792-0
24,00 Lei 28,88 Lei
Reducere 17%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Investitia in spiritualitate

Petre Varlam este cel de numele caruia se leaga de-a lungul a peste 40 de ani, proiectarea si functionarea actualului Centru de televiziune, realizarea si modernizarea bazei productiei de filme 16 mm a televiziunii si a bazei de transmisii, inclusiv prin satelit. Coautor la publicatiile: Tehnica imaginii a/n in Televiziune si Cinematrografie - 1971, Managementul Televiziunii - 2001, Televiziunea in era digitala - 2007 si autor al lucrarilor: Ganduri alese despre fericire - 2009 si Investitia in spiritualitate - 2011.


Prin cea mai recenta lucrare a sa, "Investitia in spiritualitate", Petre Varlam ne propune o tema rar abordata in literatura de la noi: intalnirea dintre siinta si religie.


[...] in esenta, pentru Petre Varlam, investitia in spiritualitate, adica investitia in noi insine (in educatie, sanatate, cunoastere, cercetare, creatie, arta, cultura, iubire, bunatate, in intrajutorarea semenilor) nu numai ca ne aduce castiguri in termenii imbunatatirii vietii noastre trupesti si sufletesti, dar ne si "ajuta la fiecare pas cu solutii pentru a reusi si rezolva orice problema. Ea iti deschide orice usa si iti da cale libera catre cele mai mari taine ale lumii".


[...] lucrarea ce ne-o propune acum sa ne foloseasca noua, cititorilor, sub multiple aspecte: ferindu-ne de frica si intarindu-ne prin cunoastere; incurajandu-ne spre actiunea in scopul autoperfectionarii; facandu-ne mai constienti de faptul ca acest efort de autoperfectionare ne influenteaza in bine viata noastra si cea a comunitatii in care traim; explicandu-ne, prin cuvinte simple, complexitatea si maretia universului.


Prof. Dr. Costea Munteanu