Meniu
Coş de Cumpărături

Cuba continua

Cuba continua
-25 %
Cuba continua Editura ART
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
60,00 Lei
79,90 Lei

    Cosmin Bumbut

  • Editură: ART
  • Cod: afca
  • Autor(i): Cosmin Bumbut
  • Apariție: 2012
  • ISBN 978-973-124-748-9
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 344 pag. (coperta plastefiata lucios | format 24x27)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Intr-un fel de lume paralela, intr-o tara izolata si suspendata in timp de un regim politic autoritar si controversat, oamenii au reusit cumva sa-si pastreze inocenta si fericirea, „nestricati" de o economie bazata pe consum. In lipsa masinilor, a tehnologiei si a vitezei, localnicii danseaza pe strazi, canta si rad cu pofta. Cuba continua este o poveste despre cubanezi, despre oamenii care stiu sa se bucure de soare, de apa, de muzica si de toate maruntisurile din jurul lor. Aici, viata isi urmeaza cursul firesc si se deruleaza lent, cu seninatate, lipsita de orice fel de frici, tensiuni si iritari. Razi, canti, dansezi si iubesti atunci cand iti vine sa faci asta.


„Cuba continua e un intreg alcatuit cu grija de doi oameni care au fost in Cuba si au «vazut la fel», numai ca unul se exprima in imagini, celalalt in cuvinte. Exista niste corespondente stilistice si emotionale intre atmosfera din textele Elenei Stancu si cea din fotografiile lui Cosmin Bumbut. Cuba continua e o carte lucrata atent si este mai mult decat o suita de fotoreportaje: autorii au un fel de «privire monografica» asupra cubanezilor, ambalata intr-un parcurs pseudoturistic (caci, in structura de adancime, avem de-a face cu povestirea unei calatorii)".

Mircea Vasilescu

Etichete:Cuba continua
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici