Meniu
Coş de Cumpărături

Iubirea implinirea vietii

Iubirea implinirea vietii
-16 %
Iubirea implinirea vietii Editura
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
29,00 Lei
34,65 Lei

    Petre Varlam

  • Cod: varlam
  • Autor(i): Petre Varlam
  • Apariție: 2018
  • ISBN 978-973-0-277155-9
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 416 pag. (coperta normala | format 15 x 21)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Petre Varlam este cel de numele caruia se leaga de-a lungul a peste 40 de ani, proiectarea si functionarea actualului Centru de televiziune, realizarea si modernizarea bazei productiei de filme 16 mm a televiziunii si a bazei de transmisii, inclusiv prin satelit. Coautor la publicatiile: Tehnica imaginii a/n in Televiziune si Cinematrografie - 1971, Managementul Televiziunii - 2001, Televiziunea in era digitala - 2007 si autor al lucrarilor: Ganduri alese despre fericire - 2009 si Investitia in spiritualitate - 2011.


Iubirea este ceva înălţător, un urcuş care nu se desparte de cunoaştere, cartea de faţă fiind un dar binevenit oricărui cititor, lasă la alegerea lui ce-i place ce crede că îl poate ajuta în viaţă.


Dragostea născută din dorinţă este o speranţă, iar dragostea care urmează după satisfacerea dorinţei este o realitate.


Respectul şi dragostea trebuie să fie atât de bine proporţionate, încât să se susţină reciproc, fără ca respectul să înăbuşe dragostea.


        Dragostea nu trăieşte decât atâta vreme cât se crede veşnică. Dragostea care nu creşte zi de zi este o pasiune nefericită, deoarece pentru a creşte nu trebuie întrevăzut niciodată sfârşitul.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici