Meniu
Coş de Cumpărături

Melci

Melci
Melci
-13 %
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
7,00 Lei
8,00 Lei

    Dr. Ing. Ioana Tudor

  • Editură: Lucman
  • Cod: lucman-12400
  • Autor(i): Dr. Ing. Ioana Tudor
  • Apariție: 2005
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 192 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Carnea de melci este dietetica, nu contine colesterol, iar preocuparea de crestere a lor poate fi una din activitatile noi pentru un fermier roman, ce nu necesita investitie ridicata. in tara noastra mai ales in Transilvania exista traditie in recoltarea melcilor din flora spontana si pregatirea lor culinara. Mai nou s-au infiintat si puncte de colectare, prelucrare si exportul carnii de melci. Dar pentru a fi o afacere profitabila, fermierii romani sunt ajutati cu tehnologie de crestere, matca sau stol matricol, plasa helitex, seminte si ceea ce este mai important prin contract se preiau melcii pentru export la pretul de la Bursa din Paris. Lucrarea cuprinde etape de infiintare a fermei, tehnologii de cultura, calcule economice si sfaturi privind colectarea si ambalarea. Prin Programul SAPARD se pot obtine 50% fonduri nerambursabile si pentru aceasta activitate.

Etichete:melci
Teste de limba engleza pentru gimnaziu
-20 %
Wabi-Sabi - Francesc Miralles
-12 %
Editură: Humanitas
22,00 Lei 25,00 Lei
Solaris
-22 %
Editură: Bogdana
7,00 Lei 9,00 Lei
Hippie - Paulo Coelho
-8 %
Editură: Humanitas
34,00 Lei 37,00 Lei
Arta pe intelesul copiilor. Cartea galbena
-14 %
Sfaturi de viata
-7 %
Editură: Trei
42,00 Lei 45,00 Lei
Matilda | Serie de autor
-15 %
Editură: Arthur
39,49 Lei 46,46 Lei
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici