Meniu
Coş de Cumpărături

Manipulatorul pervers narcisist - Genevieve Schmit

Manipulatorul pervers narcisist - Genevieve Schmit
-12 %
Manipulatorul pervers narcisist - Genevieve Schmit Editura Meteor Press
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
22,00 Lei
25,00 Lei

    Manipulatorul pervers narcisist - Genevieve Schmit

  • Editură: Meteor Press
  • Cod: afca
  • Autor(i): Genevieve Schmit
  • Apariție: 2017
  • Colecție: Dezvoltare personala
  • ISBN 978-606-910-043-1
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 208 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

 Perversul narcisist – il intalnim cu totii la un moment dat, fie in propriul nostru camin, fie la munca, in mediul scolar, in societate sau in politica. Daca unii dintre noi cad cu totul in capcana lui, altii nu sunt la fel de impresionabili. Dar nimeni nu i-ar suspecta la prima vedere influenta nefasta.

    Cine sunt asadar acesti demoni cu chip de inger, aceste fiinte diabolice care cauta cu disperare reflexia imaginii lor sublime in privirea celuilalt? Cine sunt cei care-si secatuiesc victima de intreaga energie si o folosesc apoi pentru a o distruge cat mai eficient?

    „Pervers narcisist”, un termen care condamna, un termen care acuza! Acest apelativ este la moda, dar prea multi sunt cei care-l folosesc fara sa-i inteleaga cu adevarat sensul si implicatiile.

    Traind chiar ea o vreme alaturi de un pervers narcisist, autoarea a dorit, prin intermediul acestei carti, sa dezvaluie victimelor acestui gen de persoane toate cunostintele ei si sa le ofere ajutorul indispensabil de care ea nu a beneficiat pe atunci. Aceasta lucrare va va oferi mijloacele necesare pentru a intelege mai bine manipulatorul pervers narcisist si pentru a contracara efectele devastatoare ale comportamentului sau.

    Genevieve Schmit, terapeut si analist, a desfasurat cercetari impreuna cu profesionisti in domeniul psihologiei si psihiatriei, specializandu-se in terapii de scurta durata si in tratarea stresului posttraumatic.


    Fragment din volumul "Manipulatorul pervers narcisist" de Genevieve Schmit:


    “CU CAT SUFERINTA PERSISTA MAI MULT TIMP, CU ATAT-INDIVIDUL POATE DOBANDI O PERSONALITATE CARE SE HRANESTE CU PERVERSIUNEA INDURATA. 


    Aceasta energie a urii, a furiei si a suferintei fie se poate intoarce impotriva autorului ei, fie este orientata spre exterior.

    In primul caz, pot aparea boli cauzate de disfunctionalitati mai intai neuronale, apoi hormonale, care provoaca, in tacere, la inceput maladii acute, apoi cronice. Se intalnesc adesea boli autoimune, cancer, scleroza in placi, fibromialgii, maladia Crohn etc. Astazi stim in ce masura mentalul poate influenta corpul fizic! Este la fel de important sa observam ca anumite persoane isi neaga starea de suferinta psihologica interioara si ca „indura" simptomele ca pe o nedreptate suplimentara ce poate fi invocata.

    In al doilea caz, al persoanelor care-si orienteaza spre exterior ura si violenta, exista inca doua posibilitati: fie se folosesc de ceea ce au invatat din relatia perversa si devin si ele perverse, manipulandu-i pe altii in avantajul lor, fie legitimeaza aceasta capacitate de manipulare si creeaza o derivatie profitabila. In acest din urma caz, pot interveni in grupuri, forumuri sau in alte locuri unde se schimba pareri despre subiectul in discutie, gasind emuli care le incurajeaza ura fata de partener. Isi varsa apoi energia necontrolata a furiei si a urii pentru a se elibera de tensiune si provoaca astfel reactii abundente in sensul dorit, din care se hranesc. De fapt, atragand un cerc de victime care se afla intr-o etapa tranzitorie de furie, se „renarcisizeaza". Dar, in loc sa le ajute sa se elibereze, asa cum ar proceda o persoana sanatoasa, se alimenteaza din suferinta lor pentru a legitima ura care le roade, gasindu-si astfel un scop in viata. Postura de „victime ale perversului narcisist" devine propria lor identitate.

    Aceste persoane distrug prompt tot ceea ce li se poate opune, deoarece, la fel ca manipulatorii perversi pe care-i combat, si ele au nevoie sa le fie recunoscuta suferinta. Cei care li se opun, scotandu-le in evidenta contradictiile, devin „dusmani", persoane care trebuie doborate."

Prostia omeneasca - Ion Creanga
-18 %
Editură: Andreas
2,46 Lei 3,00 Lei
Portretul lui Dorian Gray
-20 %
Editură: Leda
28,80 Lei 36,00 Lei
Biblioteca de la miezul noptii
-10 %
Editură: Nemira
36,00 Lei 40,00 Lei
Unisex - Amelie Nothomb
-9 %
Editură: Trei
32,00 Lei 35,00 Lei
Iubirea implinirea vietii
-16 %
29,00 Lei 34,65 Lei
Colorez Jucarii pentru fete
-29 %
Lecturile scolarului clasa a IV-a
-35 %
Editură: Andreas
9,75 Lei 15,00 Lei
Melancolia - Mircea Cartarescu
-12 %
Zanele nazdravane
-20 %
Editură: Corint Junior
10,40 Lei 13,00 Lei
O istorie secretă a Ţării Vampirilor.(I)
-13 %
333 - Dulciuri si inghetate
-18 %
Editură: Andreas
8,20 Lei 10,00 Lei
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici