Meniu
Coş de Cumpărături

Furajarea ecologica a bovinelor

Furajarea ecologica a bovinelor
-11 %
Furajarea ecologica a bovinelor Editura Mast
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
8,00 Lei
9,00 Lei

    Marilena Bisog

  • Editură: Mast
  • Cod: afca
  • Autor(i): Marilena Bisog
  • Apariție: 2009
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 112 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Vitele sunt cea mai importanta specie de animale di agricultura ecologica.Hranirea lor corespunzatoare este o premisa a sanatatii,bunastarii si randamentului lor.Practicantii agriculturii ecologice se confrunta deseori cu dificultati in stabilirea unei ratii corecte de hrana pentru vitele lor. Aceasta carte atrage atentia asupra factorilor criici si ofera recomandari pentru o furajare corecta.


Hranirea este un factor important pentru toate animalele.


In centrul atentiei se afla cerintele fiziologice ale vitelor, sanatatea lor ca si proprietatile nutritive ale fiecarui tip de hrana si portionarea furajelor.


Practica veterinara ne arata ca sanatatea animalelor, cu toate intentiile bune ale crescatorului, poate fi periclitata de o alimentatie nepotrivita. Cercetarile stiintifice asupra ecosistemelor agrare in care vitele joaca un rol central si asupra functionarii lor optime au dus la concluzii concrete care ne ajuta la solutionarea problemelor de nutritie.


Cartea Furajarea ecologica a bovinelor rezuma informatiile actuale obtinute de la practicanti si cercetatori ai agriculturii ecologice, aducand raspunsuri la intrebarile cele mai frecvente in domeniul nutritiei vitelor fara a pierde legatura cu principiile acestui tip de agricultura.


Autorii nu au dorit sa ofere un "manual de instructiuni", ci un mijloc orientativ pentru cititorii interesati de agricultura biologica si conceptele de hranire a vitelor pe care aceasta le implica.

Alegerea (vol.1 din seria Alegerea)
-11 %
Editură: Leda
47,00 Lei 53,00 Lei
Jocul lui De Niro
-34 %
Editură: Leda
26,00 Lei 39,10 Lei
COMOARA DIN INSULA – R.L.STEVENSON
-35 %
Editură: Andreas
10,40 Lei 16,00 Lei
MIC DICTIONAR FRANCEZ-ROMAN
-29 %
Editură: Corint
8,50 Lei 11,99 Lei
Ingerul lui Saffy - Hilary Mckay
-29 %
Editură: RAO
17,00 Lei 24,00 Lei
Aladin si lampa fermecata
-35 %
Editură: Andreas
6,50 Lei 10,00 Lei
LEGENDE ISTORICE SI BASME
-33 %
Editură: Corint Junior
8,00 Lei 12,00 Lei
Umbra sinelui - Brandon Sanderson
-6 %
Editură: Trei
46,00 Lei 49,00 Lei
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici