Meniu
Coş de Cumpărături

Misiunea L.E.

Misiunea L.E.
Misiunea L.E.
-69 %
Misiunea L.E. Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
5,00 Lei
16,00 Lei

    George Ganescu

  • Editură: Andreas
  • Cod: 1666
  • Autor(i): George Ganescu
  • Apariție: 2011
  • ISBN: 978-973-8958-47-0
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 272 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20 )
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

O radiografie a culiselor diplomatiei si politicii românesti din cel de-al doilea razboi mondial.
Despre razboi, armata, politie si servicii secrete.
«? Da, feldwebel-ul Horst nu va avea nici o sansa, repeta ofiterul român. Îl voi "convinge? si pe el sa se odihneasca pâna mâine dimineata, aici, în birou, lânga domnia voastra, adica lânga un trup inert, fara suflare... Pentru început, îi voi arde una la scafârlie, dupa care îl voi lega fedeles si-i voi îndesa o batista în gura, pe post de calus. Pe el nu-l voi trata cu... somniferul etern, nu-l voi aduce în situatia sa faca nani-nani pe vecie, eu nu sunt câtusi de putin baiatul rau, nu sunt un criminal. Eu sunt doar o victima care se apara, o victima care este nevoita sa foloseasca armele pe care le are la dispozitie. M-ati adus aici, fara consimtamântul meu, ca pe un infractor ! Sunt la mine acasa, în orasul meu natal si în tara mea. Chiar daca as fi încalcat vreo lege, nu ma puteti judeca, n-aveti nici un drept! Cu toate acestea, ati crezut ca puteti sa dispuneti de viata mea în numele unei pretinse tradari. Pe cine naiba am tradat ?! Pe Adolf Schicklgruber ? Nu-i ruda cu mine, eu sunt român si România a intrat în razboi în conditiile pe care le cunoasteti, iar situatia initiala a fost modificata în defavoarea noastra. Asa încât, nu-mi vorbiti mie de tradare. Respect Germania, cultura ei, calitatile oamenilor ei, dar nu pot accepta chiar fara nici o rezerva o politica nesabuita, dezastruoasa, care va conduce, în cele din urma, la ocuparea tarii mele de catre colosul rapace de la rasarit. Prin urmare, am facut ceea ce am facut în numele unui crez si în legitima aparare.»

EXTRAREDUCERI DE VARA!


DE LA 01.07.2020 PRETUL DE LIBRARIE SE MODIFICA DE LA 16 LEI LA 5 LEI


Invatam usor literele 4-6 ani
-13 %
Pinguinii domnului Popper
-7 %
Editură: Arthur
30,00 Lei 32,30 Lei
Eugenie Grandet
-9 %
Editură: Leda
29,00 Lei 32,00 Lei
Zborul (Septimus Heap, cartea a 2-a)
-23 %
Editură: Corint
27,00 Lei 35,00 Lei
Suspinul din altar - Mihaela Ion
-18 %
Editură: Andreas
9,84 Lei 12,00 Lei
Chemarea lui Matei
-40 %
Editură: Echinox
9,00 Lei 15,00 Lei
Dictionar botanic
-30 %
Editură: Vox
14,00 Lei 20,00 Lei
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici